Лудост в Мюнхен! Байерн издрапа срещу анонимници, би ги с 5:4

Хайденхайм показа характер и озори гранда за Купата на Германия
4
Лудост в Мюнхен! Байерн издрапа срещу анонимници, би ги с 5:4
Снимка: БТА

Байерн Мюнхен трябваше да трепери, но все пак се класира за полуфиналите в турнира за купата на Германия, побеждавайки смелия Хайденхайм с 5:4 на своя стадион "Алианц Арена".

Момчетата на Нико Ковач трябваше да играят почти през целия мач с човек по-малко заради ранния червен картон на Никлас Зюле. Именно изгонването на исполина разруши играта на домакините, които откриха чрез Леон Горецка.

След това втородивизионният отбор сътвори чудото и стигна до пълен обрат след голове на Глатцел и Шнатерер. След почивката Байерн рязко вдигна оборотите и влезлият като резерва Роберт Левандовски първо асистира на Томас Мюлер, а след това се разписа на празна врата.

В средата на второто полувреме Серж Гнабри успокои своите с четвърто попадение. Първоначално то не беше зачетено заради засада, която видя само съдийската бригада.

Всичко изглеждаше решено, но на съвсем различно мнение беше Роберт Глатцел, оформил своя хеттрик в 77-ата минута от дузпа. Преди това той се разписа с удар от границата на пеналта.

В 84-ата минута футболната лудост продължи, защото Байерн отново излезе напред след точен удар на Левандовски от бялата точка. Това се оказа и последният гол в зрелището, което със сигурност не беше за зрители със слаби нерви.

Жребият за полуфиналите ще се тегли в неделя, а мачовете ще се състоят на 23 и 24 април. Байерн ще играе за десета поредна година на тази фаза от турнира.

Всички резултати след снощните мачове в Европа четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
BVB преди 5 години
Тия анонимници са много по-добри от Левски и ЦСКА
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само тука пишат толкова унизително за РЕЙТИНГ и "ПРЕСТИЖ".В ГЕРМАНИЯ ще пишат с УВАЖЕНИЕ за "АНОНИМНИЦИТЕ"!
2
0
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
Мачът е бил навярно страхотен,но това показва,че Ковач не си върши работата добре и нищо чудно лятото да видим друг треньор на пейката на Байрен.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този мач се знаеше, че ще е труден за Байерн, защото при интервюто на Франк Шмидт (треньора на никому неизвестният отбор) , той каза съвсем сериозно, че единствената цел, за която излизат е победа. Той е надъхал много своите играчи.

Спонсорирани публикации