"Небесни ментори" - спомен за футболни легенди и съдии

Надпреварата ще се проведе на 1 май на базата в "Бояна"
Обновена: 25 апр 2019 12:13 | 25 апр 2019 10:52, Анисия Иванова
1

Турнирът "Небесни ментори" ще почете футболни легенди и съдии, които вече не са сред нас. Надпреварата ще се проведе на 1 май на базата на националния отбор в "Бояна". В нея участие ще вземат легендарни играчи от близкото минало като Георги Иванов - Гонзо, Александър Александров - Кривия, Христо Янев, Велизар Димитров, Емил Велев и националния селекционер Петър Хубчев.

Един от организаторите на турнира - Велислав Вуцов, сподели в "България сутрин", че напоследък все по-рядко се сещаме за легендите в родния футбол.

"Хората, които ще почетем в този турнир бяха изключително добри приятели в живота. Напоследък изпратихме футболисти, съдии и ръководители, които са спечелили сърцата на феновете. Затова и решихме да ги обединим в един отбор "Четвъртият отбор на националите", каза той.

По думите му в турнира ще вземат участие бивши и настоящи съдии и футболисти.

"Искам да благодаря на БФС, че ни предостави базата си. Всички участници се отзоваха с голямо удоволствие. Народ без минало няма бъдеще. Ако не си уважаваме легендите, къде сме тръгнали? Много са малко легендите в съвременния футбол", каза Вуцов пред Bulgaria ON AIR.

Треньорът допълни, че инициатор на събитието е синът на покойния съдия Георги Цветанов - Цветан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Охобохо преди 4 години
Тая база на Бояна я построиха на хората върху имотите,въпреки,че уж е демокрация вече.А уж разправят,че частната собственост е неприкосновена.По същия начин искат да строят парк върху имотите на горублянци,дето са между Младост и Горубляне.Социализма си продължава но е частен а не държавен както беше преди 1989г.

Спонсорирани публикации