Биляна Дудова успокои: Добре съм, възстановявам се вкъщи

От федерацията по борба са ангажирали психолог, който да работи с шампионката
Обновена: 23 май 2019 10:23 | 23 май 2019 10:21, Красимир Ангелов
50
Биляна Дудова успокои: Добре съм, възстановявам се вкъщи
Снимка: Булфото

"Добре съм, вече се възстановявам вкъщи", заяви шампионката ни по борба Биляна Дудова пред сайта на Българската федерация по борба.

Трикратната европейска шампионка по борба бе в болница с прорезна рана на ръката, "получена при самонараняване в момент на афект". Самата Биляна не разкрива конкретната причина за инцидента, но уточни, че тя е лична и отказва да коментира подробности.

Шампионката по борба Биляна Дудова е опитала да се самоубие

Травмата е лека, а не както бе тиражирано, че е с прерязани вени, уточниха от родната федерация по борба. Въпреки това възстановяването на Дудова ще продължи около месец.

Така тя ще пропусне държавния шампионат другата седмица във Враца (29-30 май).

От Българската федерация по борба вече са ангажирали психолог да работи с шампионката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Лична информацияНа колко годинки си?
22
0
 
2
 
! Отговори
Лична информация преди 4 години
Как така, толкова лична информация е изтекла в новините ? От къде на къде всички коментират какво й се е случило в личен план. Това е скандално.
21
3
 
10
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До ПецатаПо принцип си прав за любовта и нежността, от това всеки има нужда, но за възпроизвеждането...дале4 не е задължително всеки да го иска... мен дори ме дразни 4е хората гледат на това като да отидеш по нужда..дале4 по сериозно е!
20
1
 
18
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Себе си да успокои, ние не се притесняваме.
19
1
 
29
 
! Отговори
Горан преди 4 години
У нас грижата за психичното здраве е под всякаква критика! Сега са се сетили да и назначат психолог, ами ако беше вече късно!?
18
6
 
35
 
! Отговори
Пецата преди 4 години
Ако бях неин близък бих и предложил да се откаже от този спорт още е млада може да запише някакво образование да се изучи и да създаде нормално семейство и да се почуства жена, вече е записана в историята и няма нужда от това повече да се поврежда! Това не е спорт за жени , природата в жената я подтиква към биологичните и нужди-любов,нежност, възпроизвеждане и т.н., а спорта я кара тя да пречупва тези чуства и да върви срещу себе си, не е чудно че се е получило психическо разстройство.
17
2
 
11
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До Анонимен"Говорим за мотивацията за живот при напълно осъзнаване на реалния свят, точно по темата е." То това, пак е политика;))) Каква мотивация за живот, можеш д аимаш, когато, когато осъзнаеш реалният свят, виждаш в него, само Бойко;))) Тов ае като програмата "Смит" във "Матрицата" - саморепликира се на всички нива;))), т.е. Бойкос е саморепликира на всички нива. Каква мотивация за живот при това положение?
16
2
 
8
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
Е как не е от тиквите, ти знаеш ли на момичето като професионален спортист каква заплата взима, а знаеш ли всички които презастрояват градинките колко гепят а ? Не било , да ама не хората нямат дистойно съществуване тука !
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е от държавата, не е от както наричате анаболиите, това е болест, както всяка друга. Може да се случи на всеки, стресът го предизвиква най-често. Дано се възстанови напълно, дано намери духовен мир и никога да не се сеща в каква душевна дупка е била. Младо е, според мен ще се справи. Спортът, но не състезателният, малко лекарства, много любов и късмет, това е формулата.
14
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като знам как родните млади спортистки продължават комунистическата традиция да обикалят партийните хотелски легла , въобще не се изненадвам че се е стигнало до опит за самооубийство! Момето си е избрало тая съдба ,не я съжалявам !
13
2
 
28
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
И в спорта е мес, като в цялата ни държава ба мутрите! Днес Биляна, вчера двете по бадмингтон, преди година Казийски и Радо , Цвети от худ. гимнастика, но иначе шкембелийте са хепи с асансьорите, терасите и т.н. Оня само се разхожда като бей, а умните напускат и скоро един стадион няма да напълним !
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
19 мясото е точно за коментиране на това. Вас пък какво ви притесни? Ако беше любимата ви тема политика така ли щяхте да реагирате? Говорим за мотивацията за живот при напълно осъзнаване на реалния свят, точно по темата е. Ако вие искат за друго, идете вие в специализираното заведение, което така лекомислено презирате, а психичните проблеми могат да се случат на всеки, даже и на вас. Както ги наричате вие "лудите" имат ли вина, че са се разболели? Аман от високомерни ***.
11
3
 
46
 
! Отговори
Reptile преди 4 години
Пътувах с тях в самолета, случайно. Всички бяха много весели и 'вдигнаха салона на главите си'. Само Биляна беше мълчалива и не се включи. Физиката и е впечатляваща. Аз я намирам за красива, а сигурно 100 други мъже ще кажат друго. Защо става така днес, защото се напълни с *** и ФБ звезди с надути джуки и сиси. Едно момиче с мускули прослави България, но не може да се почувства харесвано и звезда, каквато е... и това депресира. БИЛЯНА ти си изключителна, всичко ще бъде наред!
10
1
 
19
 
! Отговори
Дудуков преди 4 години
Значи раната не е тежка, както е било тиражирано, ама все пак ще се възстановява няколко месеца ?!Съжалявам за момичето. То си знае защо е постъпило така, но тия, дето пишат новините е по-добре да бъдат обесени. Хем неграмотни, хем умът им като на млад кроманьонец. Позор!
9
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До това водят АНАБОЛИТЕ!!
8
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И НА ТАЯ В ПОГЛЕДА И НЕЩО ЛУДО!
7
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тежко положение е това. Не виждаш изход, чувстваш се в капан, всичко ти се струва твърде безсмислено за да продължиш, и безизходицата стяга сърцето, спира дъха, а смъртта като едно успокоение, изцеление винаги ти се усмихва в края на тунела. Има ли значение дали сега или след години, ако живтотъ ти се струва като бреме? Дано го преодолее момичето. Дано се намерят хора, които да я подкрепят в този момент на нужда.
6
7
 
42
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
Преди да започнете да пишете глупости, спомнете си какви сте били вие на тези години... пожелавам на това момиче да се оправи и занапред дори и да не си помисля да прави така!!!
5
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Добре съм..." ама явно не е добре. Всеки човек има върхове и спадове в живота, но при младите спортисти явно напрежението идва в повече. Дано да има истински приятели и загрижени хора около себе си да се погрижат за нея, да иде някъде да си почине. То всеки ден, борба, тренировки .... Когато стане на 60 тогава ли ще живее?
4
3
 
20
 
! Отговори
не си прав/а преди 4 години
До АнонименПознавам човек, стигнал до самоубийство, без никакви видими причини, зобене, наркотици и прочие...