Жан Тод: Шумахер никога няма да се възстанови напълно

Корина допуска едва шепа хора да посетят съпруга й
12 юли 2019 16:37, Нели Христова
24
Жан Тод: Шумахер никога няма да се възстанови напълно
Снимки: Reuters

Един от малкото хора, които са посещавали Михаел Шумахер след тежкия инцидент в Алпите е бившият шеф на тима на Ферари във Формула 1 – Жан Тод. И ако до сега се виждаше светлина в края на тунела за възстановяването на спортната легенда, то Тод разсея надеждите, като заяви, че Шумахер може би никога няма да се възстанови напълно.

Още по темата

"Семейството му се бори  също толкова, колкото и той, но нашето приятелство никога няма да бъде същото, както преди. Просто защото вече я няма същата комуникация“, заяви Жан Тод пред Express.

Той бе категоричен, че семейството на Шумахер полага отлични грижи за него.

Жан Тод е един от малкото, които са получили позволение от съпругата на легендата от Формула 1 – Корина, да посещават Михаел. Бившият шеф на Ферари не пропуска възможност да се отбие при Шумахер.

Ала някогашният съотборник на Пилето, Рубенс Барикело, така и не получава достъп до Михаел.

"Опитах се веднъж, но семейството му отказа да ме пусне. Казаха ми: "Няма да направиш нищо добро нито за себе си, нито за него“, споделя той. Решението на Корина да ограничи достъпа до съпруга си бе критикувано от бившия мениджър на Шумахер Вили Вебер. Той твърди, че феновете заслужават да знаят какво се случва със звездата.

"Не можеш да оставиш милиони хора постоянно да се чудят“, заяви той пред немската телевизия MDR Sachsen.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност е генна модификация и иплантиране на клонирани органи е възможно ... Не е много вероятно, де :/
19
3
 
2
 
! Отговори
Моторист преди 4 години
За мен далеч по-интересни пилоти от последните трима са ***, Менсъл, Лауда, Фанджо, Аскари, Стърлинг Мос, Джеки Стюърд, Фитипалди, Кеке Росберг... За жалост няма много записи в нета на тези мъжки времена във Формулата. Агресивно каране, без електроника и с доста по-малко обезопасяване.
18
1
 
5
 
! Отговори
Моторист преди 4 години
Трудно мога да определя Сена или Шуми е по-добрия пилот. Според класациите - Шуми, но от друга страна Сена загина на върха на кариерата си и не можахме да видим още негови победи. Пак според класациите, Алонсо, Фетел и Хамилтън са доста напред, но в сегашната формула електрониката и бюджета в голяма степен определят нещата, а и правилата наказват по-агресивно каране, което прави формулата скучна. Жалко, гледах я от 90-та година и вече близо 10 години много рядко я гледам...
17
0
 
7
 
! Отговори
Искрен Успех преди 4 години
И нямаше около него никакви скандали с наркотици, побой и такива неща. Голяма работа е Шуми. Дано малко живне и се оправи.
16
11
 
2
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Може да е брутално, но този 4овек в момента е по-зле от затворник, защотот е заклю4ен в собственото си тяло и абсолютно никои няма на идея какво е да си на негово място... Сигурно дори и наи-близките му може би не са наясно със вси4ко които се слу4ва с него или му минава през главата, а тои самия не може да го изкаже...Сигурно ако можеше щеше да си посика евтаназия..
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А преди Сена беше Джим Клар ... ама то се вижда кой на колко годинките е според идолите си.
14
8
 
21
 
! Отговори
Терсенето преди 4 години
Най големия е Аертон Сена, който биеше когато колите бяха коли, без електроника и пилотите бяха пилоти. Шумахер също е велик пилот.
13
1
 
14
 
! Отговори
Sicht punkt преди 4 години
но нашето приятелство никога няма да бъде същото, както преди.Е това е тясно скроеният човек. Дори да не може да говори, дори да не може да се движи едно истинско приятелство остава вечно константа!
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само Михаел Шумахер, Фреди Меркюри, Тодор Колев, Виталий Кличко, Роджър Федерер + Велко Кънев и ЮсеЙн Болт + ЛИОНЕЛ МЕСИ, братя!!
11
2
 
14
 
! Отговори
Пффф преди 4 години
"Не можеш да оставиш милиони хора постоянно да се чудятВече ме дразнят такива дето само ръчкат по темата. Щом семейството му не излиза с официално изявление за подобрение на състоянието какво има да се чудят милионите хора?!?? Щом не казват - значи няма подобрение. Аман!
10
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да забравя зловещите битки на Хакинен с Шумахер.В продължение на 1 час тия се преследваха на 30 метра при 360 км/ч.Просто гладиатори!
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще разказвам на децата си за него. Нямам какво да добавя.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това си е нейно право, НО да - глупаво е, наистина има милиони хора, които се чудят и искат да знаят. И то доста хора с добри намерения, за тях да го направи....идол е за прекалено много хора и точно спрямо добронамерените не е коректно. Където и да е, да помни и да не забравя, че е голям. Няма да има друг такъв. Някой да ме поправи ако греша, но хеит спийч по негов адрес почти не се чува.
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Toп 3 за всички времена1.Шумахер2.Сена3.ХакиненЖалко че Хакинен се отказа- не издържа на напрежението. Негови думи.
6
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Установено е че на Шумахер пулса при 370км/ч се покачва от 70 на 90 удара в минута. А при останалите пилоти достига при такава скорост до 120-130 удара. Няма такова хладнокръвие като на Шумахер.Той и затова толкова години караше на предела на човешките възможности, но с лекота. Спрях да гледам Формула 1 след като се отказа Михаел.Сега е една пародия !Оня Хамилтън дето не знае къде се намира двигателя ми става 5 пъти световен шампион.А Шумахер съветваше инженерите си за всичко по болида.Един гениален пилот можеш да го разбереш на дъжд.Шумахер нямаше конкуренция на дъжд.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво да се чудят хората, станал е зеленчек горкият.
4
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шуми, докрай ще сме с теб!Ако ще да си наполовина човек- ти ще останеш в нашите сърца!Най-великият пилот за всички времена!Поклон!
3
8
 
12
 
! Отговори
ЖанКлодВанДалВзел преди 4 години
Тоя Жан Тод да не е лекар, та ръси такъв ум.
2
3
 
27
 
! Отговори
??? преди 4 години
много повече са заблудените които си мислят, че има футбол в България. Да викат 3 шефа и да им казват, че трябва да играят чесно. За какъв футбол става въпрос тогава?
1
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тука вече не6щата са ясни, само разни червени още са заблудени, че Литекс е ЦСКА!