Лудогорец започна с победа, удари Царско село с 2:0

Двубоят се игра във Велико Търново
14 юли 2019 08:05, Красимир Ангелов
17
Лудогорец започна с победа, удари Царско село с 2:0
Снимка: Булфото

Лудогорец започна успешно защитата на титлата си, след като победи с 2:0 новака Царско село. Двубоят се игра на стадион “Ивайло” във Велико Търново заради ремонт на “Лудогорец Арена”, а герой за "орлите" бе румънецът Клаудиу Кешеру. Нападателят бе точен от дузпа в 7-та минута, а в 66-та удвои аванса на тима си.

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев направи доста промени в състава си, в сравнение с мачовете с Локомотив Пловдив и Ференцварош, като единствен Георги Терзиев запази титулярното си място от двубоя с унгарците в сряда.

Символичните домакините очаквано започнаха много силно срещата и още в 7-та минута поведоха в резултата. Васелин Минев фаулира в наказателното си поле Жоржиньо, а Клаудиу Кешеру бе безкомпромисен от бялата точка - 1:0.

"Орлите" владееха инициативата, но и Царско село показа интересна игра. В края на първото полувреме Георги Минчев можеше да изравни, след като стреля с глава, но топката мина на сантиметри от вратата зад Ренан.

Хората на Стойчо Стоев решиха всичко в 66-та минута, когато Дан Битон центрира от ъглов удар, получи си рикошет, а Кешеру с глава вкара второто си попадение в срещата. Самият Битон пробва силния си удар малко след това, но стреля право в ръцете на Димитров. Малко по-късно израелецът шутира и от границата на наказателното поле, но покрай гредата.

В крайна сметка Лудогорец спечели заслужени три точки и вече мисли за реванша с Ференцварош в сряда.

Още новини за родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Бива ли Лудогорец без дузпа? Позорът срещу Ференцварош е гарантиран!
11
1
 
8
 
! Отговори
ДРК преди 4 години
Интересно защо не домакинстваха на по-близкият, лицензиран до Рз стадион - този в Русе, ааа чакай, сетих се, там една фалшива фирма, близка до Крадлев направи менте ремонт за да усвои едни публични мангизи и в момента терена е с нефункциониращ дренаж и по-лош от картофена нива...
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Царско село!?В коя нормална държава има в първа дивизия такива отбори - бизнес начинания? Целта е телевизионни права, пране , участие тото и залагания? А може би развитие на детско-юношеския футбол?
9
3
 
3
 
! Отговори
И аз съм Бойко преди 4 години
Добре де, Лудогорец са подкрепяни. А, ми какво да кажем за първия мач на Цска? Още в третата минута вместо фал за "болярите" и класически червен картон за удар в лицето, дузпа за случилото се след това?! И то ден след раздухваната среща при премиера, което си беше едно мутренско сборище или ако предпочитате "една среща на клановете". Това е ясно за всички, не ми е ясно, какво дирят останалите отбори в това първенство? Единственото за което се сещам е връчването на купата по график.
8
1
 
9
 
! Отговори
вампириte преди 4 години
Интересно, като играят на наша територия са такиииива шампиони и тоооолкива силни, излязат ли срещу чужд отбор и ги разгромяват ...... Значи има нещо криво в цялата работа.
7
0
 
6
 
! Отговори
Умерен цесекар преди 4 години
Еврейското отборче ке падне, баба Ванга го е предрекла !
6
0
 
4
 
! Отговори
Много голям интерес преди 4 години
Към статията за осемкратния шампион.
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България футбол се гледа и харесва предимно от роми.
4
6
 
1
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 4 години
Crazy forest Eagles again Won!! CONGRATS BOYS!
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То с измислена дуспа в първите минути, и баба знае така
2
0
 
18
 
! Отговори
днес БГ преди 4 години
Крейзи Форест удари Роял Вилидж с ту-зиро.
1
0
 
14
 
! Отговори
Стар левскар преди 4 години
Все едно да победиш пияниците от Люлин 3