Григор Димитров излетя от топ 50

Първата ни ракета загуби три позиции в световната ранглиста
15 юли 2019 11:33, Красимир Ангелов
54
Григор Димитров излетя от топ 50
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби три позиции в световната ранглиста на АТП, обновена след края на турнира "Уимбълдън".

28-годишният Димитров, който отпадна в първия кръг след неочакван обрат с 6:2, 6:3, 6:7 (4), 3:6, 1:6 срещу дебютанта Корентен Муте, запази актива си от 952 точки, но вече заема на 52-ото място в класацията на АТП.

Промени в челната тройка няма. Лидер остава шампионът от "Уимбълдън" Новак Джокович (Сърбия) с 12415 точки, следван от Рафаел Надал (Испания) със 7945. Швейцарецът и финалист на турнира Роджър Федерер е трети със 7460 точки.

Вижте тук челната десетка на световната ранглиста на АТП:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Срина се туй момче и туй то...
50
0
 
1
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Е какво сте се захванали с Григор. Май не му се играе вече тенис и гледа към бизнеса. Явно под влианието на мениджъра си Жорко. Всички му казват да го смени единствен той го одобрява . Сигурно има защо щом даже му ходатаиствува пред ББ...
49
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че не сте разбрали нищо от мача вчера е повече от ясно.Не се и очаква друго от нискочели балкански ***.Ще мине време преди светолата-еексперти (Мурат Намкойси, Матс и т.н) да осъзнаят какъв мач са гледали (Чичо Тони е друга бира).Жоко и Федя играха извънземен тенис.Доценти, Професори, Членкореспонденти, всички тези научни степени са НИЩОпред това което тези двамата СЪТВОРИХА.След тази ЛЕКЦИЯ трябва да забранят на такива като Мришу да мърсят този спорт.Има само едно определение ГЕНИИ
48
1
 
6
 
! Отговори
До 44: преди 4 години
Твоят живот се състои в тичане - 14 км всеки работен ден и 21 км в събота и неделя. Успех с тичането! Обади ми се пак след 50-60 години и кажи какво си разбрал.
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е Гришу да се пенсионира...
46
4
 
0
 
! Отговори
40 преди 4 години
До 41Значи не познаваш хората които смяташ че познаваш!!И нали не се смяташ за "успял" с 10К ойро на месец?!
45
4
 
8
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Да ходи да пие по едно с Божинката..
44
6
 
1
 
! Отговори
До 43: преди 4 години
За какво разбиране става въпрос?Аз съм програмист с добри доходи и си практикувам редовно спорт. През лятото тичам почти всеки ден по 14 км, а съботите и неделите полумаратон. Имам мой собствен живот и не искам да пропилявам времето си да зяпам по 5 часа тенис и да се вайкам за Григор Димитров, който е извън мой контрол. Спорт за мен значи източник на здраве и мои емоции, а оставям на децата и пенсионерите да зяпат телевизия.Жив и здрав!
43
2
 
5
 
! Отговори
До 42 преди 4 години
Всяко нещо с времето си. След 60 години може би ще разбереш какво ти казвам сега.
42
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига писахте глупости. Толкова са му възможностите. Дори сега да се затвори в манастир и да не погледне жена в следващите 10 години, няма да има никаква разлика в представянето му. Аз пък не разбирам как толкова сериозно приемате един демодиран спорт, прекарвате часове пред телевизорите да гледате тенис вместо да излезете навън и да поспортувате малко.
41
2
 
5
 
! Отговори
До 40 преди 4 години
Това, което описващ е много ограничено тълкуване на понятието фен. Познавам много хора, които са фенове на някакъв отбор или спортист, с възможности и успехи в живота, които по никакъв начин не осмислят живота си чрез нечии други успехи. Разбира се има и изключения, но както при всичко друго, това е част от статистическата грешка.
40
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно пояснение за неграмотната маса от индивиди населяващи Ганьово.Едно е да харесваш някой като Федерер, Джокович и т.н. а съвсем друго е да си фен.Феновете са индивиди с минимални или никакви възможности и успехи в живота търсещи усмисляне постедством нечий други успехи.Естествено има и изключения като във всичко друго но то е част от статистическата грешка...
39
2
 
6
 
! Отговори
??? преди 4 години
Чак пък "излетял" от топ 50. Вчера беше 50-ти, днес е 52-ри, утре ще е пак 50-ти и това без да играе. Няма излитане, а нормално леко преподреждане на ранглистата.
38
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Феновете на ДришУ са също така и фенове на Уесли/Цецка/Локо.Такива са и феновете на Тиквата....... първосигнални индивиди от прованса.Тук-там се включва и някой от родата с Най-успелият Бг тенесист или нещо подобно.Жалка картинка за месна консумация.П. П. Богатите лелки свършиха!!На ред са Бг чалгарките.За сега е Михаела Филиева но Анелия и Преслава са на хоризонта.А ако го побарат Златките..... олелееее
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фенче, рожба на милениума и интернет. Между оспорван финал и тенис на изключително високо ниво има огромна разлика. Този финал беше много оспорван, но не беше на изключително високо ниво. Джокович и Федерер не са на нивото, което бяха през 2015-2016 година, а и преди това.
36
4
 
11
 
! Отговори
Възрастен фен преди 4 години
Скучен финал вчера !?!? Някой от вас хващал ли е ракета бе разбирачи??? Явно сте футболни голобради фенове,,умни и вещи" в тениса но, не сте в час .ПЕТ ЧАСА игра с обрати и страхотни отигравания, било скучно.Гледам тенис от времето на Настасе,Борг,Конърс и Аш и т.н. Много страхотни двубои имаше и като мине време и доста мачове се оценяват като легендарни.След 15-20 години и този ще е така. Деца,деца рожби на милениума и интернет-всичко разбирате ,,безапелационно"
35
4
 
8
 
! Отговори
Супа Издухана преди 4 години
До ЕТО КАКВО СТАНА:Абсолютно неправ(а) сте!Няма български спортист, така вложил парите си, че да запази или уголеми техния размер.Не бе тайна "новината":"Обявиха публична продажба за имоти на Любо Пенев на морето за над 1 млн. лева".И това се случва на отявлени тарикати, а какво остава за някой, който не може да изпълни най-важното движение в неговия спорт-сервис?Вервайте-до 5 години ще е при доматите и кауните, ако не е приятел на богата баба!
34
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оспорван финал, но на не особено високо ниво. Не виждам какво се прехласвате! В предишните години имаше много финали, полуфинали и четвъртфинали на по-високо ниво.
33
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смешното е, че финалът вчера беше доста скучен, а при срещите на Гришо през тази година е по-интересно.
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Time to say Bye , bye Gringo