Лудогорец победи с лекота Берое - 4:2

След двете си победи "орлите" имат актив от 6 точки
21 юли 2019 08:17, Анисия Иванова
2
Лудогорец победи с лекота Берое - 4:2
Снимка: БТА

Шампионът Лудогорец победи лесно с 4:2 като гост Берое в двубой от втория кръг на футболния шампионат. Жоржиньо реализира дебютното си попадение за разградчани в осмата минута на срещата в Стара Загора.

Новото попълнение на "орлите" се разписа след дълъг пас на Рафаел Форстър, преодолявайки Душан Перниш. Десет минути преди почивката отново Жоржиньо се разписа във вратата на домакините след многоходова атака.

Старозагорци върнаха едно попадение в продължението на първата част от дузпа, отсъдена за нарушение на Антон Недялков в наказателното поле срещу Яя Меледже. Зоран Йосипович беше точен от бялата точка при първия гол за домакините.

След почивката шампионите продължиха да бъдат по-активни и реализираха нови два гола чрез Клаудиу Кешерю. Румънският национал реализира за 3:1 в 53-ата минута след асистенция на Недялков.

Само две минути след това Клаудиу Кешерю вкара втория си гол в срещата, възползвайки се от подаване на Жоржиньо.

До края на двубоя отборът от Разград пропусна да реализира още голове, като с добри изяви се отличи Душан Перниш. В 90-ата минута на срещата Зоран Йосипович с глава фиксира крайното 2:4.

След двете си поредни победи Лудогорец има актив от 6 точки, докато Берое остава с 3 спечелени точки през новия сезон.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
Абе, как става тъй, че проектът Лудогорец мачка наред у нас и става 8 пътти подред шампион, а като излезе в Европа го бият треторазредни отбори и на собствен, и на чужд терен ? Да би онзи ден Баце да е събирал футболните мафиоти, за да им каже кой ще е новия/стар шампион в нагласеното ни смешно и жалко първенство ?Май да !
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, голям успех! Лудо горе са много яки, само да не ги хване някой отбор на запад от Костинброд. Или на изток от Шабла.