ЦСКА със спешни мерки, взе испанец със солиден опит

Раул Албентоса е новото попълнение на отбора
23 юли 2019 08:36, Красимир Ангелов
13
ЦСКА със спешни мерки, взе испанец със солиден опит
Снимка: cska.bg

ЦСКА взе спешни мерки след неубедителния старт на сезона в родното първенство. "Червените" подписаха с испанеца Раул Албентоса.

Роденият на 7 септември 1988 г. футболист е висок 193 см и се изявява в центъра на защитата. Той премина медицински прегледи и подписа личния си договор, а още от днес ще се включи в тренировките на отбора.

Бранителят игра през изминалия сезон във втородивизионния Химнастик Тарагона, но преди това записва 93 мача, 6 гола и 3 асистенции в Примера дивизион с екипите на Ейбар, Малага и Ла Коруня.

Кариерата му преминава и през английския Дерби Каунти, а първите му години в професионалния футбол са с екипите на Елче, Мурсия, Сан Роке и Кадис.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До Хасан от РазградАлбентоса е свободен агент от януари след като беше освободен от Ла Коруня и може да бъде привлечен по всяко време.
10
0
 
1
 
! Отговори
Митко Банцера преди 4 години
Че на този отбор не му ли давахме вече 40 дни? Ква надежда, кви пет лева?
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Между юношите до 19 години има перспективни юноши защитници, но трябва да трупат опит..."Стига с тая мантра - "трупане на опит"! До 19 г. трябва да има 10 хил. часа тренировки, мачове и т.н., т.е. трябва да са с достатъчно опит за да се включват ВЕДНАГА в играта и да помагат на отбора! Ставаш или не ставаш - това е! Сегашните плажни "герои", като имат опит - какво от това? А Антов, Чорбаджийски, Атанасов колкото и да го трупат "опита" - толкова си го могат, но докато се толерират връзкари....
8
0
 
0
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
Какви са тия трансфери по никое време? Къде са БФС... УЕФА?
7
0
 
2
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Митков е крило и има качества, но за момента по-приоритетно е подобряването на защитата.
6
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Антов има качества и е добре да трупа опит и да се развива, но още не е готов за титуляр и не може да донесе бързо подобрение в защита.
5
1
 
3
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Ако Бордюров е наистина контузен, то привличането на опитен централен защитник дори свободен агент играл във втора дизивия на Испания е уместно - защитата е трагична и има шанс да се постигне поне някакво подобрение. Доколкото видях е бил под наем в Химнастик до януари и реално не е играл 6-7 месеца. Между юношите до 19 години има перспективни юноши защитници, но трябва да трупат опит още не са готови за титуляри в ЦСКА и няма как да подобрят бързо положението в защита.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде отиваш ти може би
3
3
 
10
 
! Отговори
Страхотно преди 4 години
.... тоя от една година не е играл никъде! Ако го пуснат 1:1 срещу защитниците на U19 на ЦСКА, то младежите ще го направят за смях... Ама на Стойлакис е "по-изгодно" да взима такива "звезди" от всички краища на света! С такива смешни чужденци и налагане на местни връзкарчета без качества, като Чорбаджийски, Антов, Атанасов, Малинов - нищо добро не чака отбора... Единственият светъл лъч - Митков го забиха на пейката, защото се уплашиха от гола му срещу Етър, че ще засенчи "звездите"!
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски шампион
1
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Саму Уефски оле оле, долу чорбатъ

Спонсорирани публикации