ЦСКА с дефанзивна тактика срещу Зоря

Люпко Петрович може да пусне само трима офанзивни футболисти
10
ЦСКА с дефанзивна тактика срещу Зоря
Снимка: Булфото

ЦСКА е твърде вероятно да излезе само с трима офанзивни футболисти в домакинството си на Зоря Луганск от 3-ия кръг на Лига Европа, пише вестник "Тема спорт".

Атакуващите състезатели сред 11-те ще са Тиаго и нападателите Евандро и Coy. На реванша с Осиек ЦСКА също започна с трима офанзив­ни състезатели, тогава това бяха Тиаго, Фабрини и Coy, а Евандро не игра заради вирус.

Сега бразилецът, който е и гол­майстор на отбора, се завръща в състава, което означава, че Фабрини ще остане на пейката. Това на практика ще е един­ствената разлика в състава спрямо 11-те от Осиек.

Реално такти­ческата построй­ка срещу Зоря ут­ре ще е леко изме­нена спрямо тази в Хърватска, като ще преми­не към 3-5-2. Занев почти сигурно от­ново ще започне като десен халф-бек, както и в реванша с Осиек. Бикел ще действа в средата на терена до Малинов, а Тиаго ще е малко пред тях.

ЦСКА отново ще заложи на си­гурни действия в дефанзивен план, като най-важната задача ще е да не се допусне гол. Това ще предопредели и целия подход към двубоя.

Щабът на армейците е обър­нал внимание на фланговите със­тезатели на украинците, които притежават сериозна бързина, както и на централния нападател Филип Будкивски, висок цели 194 см. Заря използва дълги топ­ки, отличава се с голяма физичес­ка сила и агресия.

Заедно с Албентоса отново ще играят Томаш и Бодуров. Именно това трио се оформя ка­то най-надеждно в защитата на ЦСКА и най-вероятно на него ще се разчита и при гостуването на Лудогорец. В групата ще се завър­не Чорбаджийски, който имаше травма през изминалите дни.

Двубоят ЦСКА-Зоря е от 20:30 часа на стадион "Васил Левски".

Още новини от българските отбори преди мачовете им в Лига Европа четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Жалко че Тирето не се падна с Апоел Тел Афиф, това е екзекутора на Луд Горец миналата година. Щеше да бъде майтап, било офанзивен, било атакуващ. Интересно защо несъществуващото вече ЦСКА го изкарват стопера на Великите? След като са били тоз оня Велик било случайно, било че е бил в процес на подмяна на състава, после от кого са паднали - еврошампиони не са ставали? От динамо Букурещ ли или Динамо Тирана, - информационна блокада, бисквити.
6
1
 
6
 
! Отговори
цска-р преди 4 години
Ако играят така, както с Ботев враца нищо добро не ни чака.Дано има промяна. Успех пожелавам, но съм скептично настроен.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
леле мале, то ще е голяма трагедия
4
0
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
При тази злоба, ясно е че си лефскар.
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тази грозна игра къде са тръгнали !
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен до 1 преди 4 години
Само син Евроиди може да говори такива глупости. Тричковски завинаги.
1
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано всички отпаднат.

Спонсорирани публикации