Бербатов към Кейн: Ако искаш трофеи - напусни Тотнъм

Решението за такова нещо винаги е трудно, заяви българинът
7
Бербатов към Кейн: Ако искаш трофеи - напусни Тотнъм
Снимка: Rеuters

Голмайстор №1 в историята на националния отбор на България Димитър Бербатов посъветва Хари Кейн да напусне Тотнъм, ако иска да печели трофеи, съобщава БТА. Бившият футболист на "шпорите" премина от лондонския отбор в Манчестър Юнайтед и на два пъти стана шампион на Англия.

"Някой трябва да попита Хари Кейн какво ще прави, ако Тотнъм не спечели трофей и през настоящия сезон. Бил съм в тази ситуация. Това се случва, когато играеш в даден отбор и не печелиш нищо за няколко сезона. Едновременното с това виждаш, че колегите ти в националния отбор печелят купи. Точно в тези моменти започваш да си задаваш такива въпроси и сменяш клуба. Решението за такова нещо винаги е трудно, защото феновете се разочароват изключително много, същото е и с треньорите", призна Бербатов.

Хари Кейн има договор с Тотнъм до лятото на 2024 година. Името му многократно е било свързвано с Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, но той продължава да играе в Северен Лондон, където е любимец.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е Бербатов и всеки който разбира от футбол го знае.Очевидно пишещите мнения тук или не я разбират тази игра или са пропити от злоба
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бербатов беше една от големите грешки на Съра! Добре, че много бързо се поправи. А Бербатов дори *** в Индия не го слушака и вземата на сериозно, така че да не се хаби да дава съвети и коментарчета
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бербатов щеше да е легенда,ако беше останал в Тотнъм.Щеше да е на пиедестал в Лондон.Което е нещо велико.Обаче той избра Манчестер,където беше поредния наемник.Чак пък и заряза националния заради Юнайтед.Ама имал купи.Голяма работа.Има хора с много повече купи от него.Съра даже го остави извън групата на финала на ШЛ.
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пази Боже сляпо да прогледа.
2
3
 
17
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Спящата Барба се събуди и зе да дава акъл.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бербатов спечели пари в Манчестър Юнайтед ,но щеше да е легенда в Тотнъм .Накрая съра му се подигра и не го взе на финала . След това излъга Фиорентина и Ювентус за да стигне до Кербала и паламуд Мичурин.