"Лъвовете" подчиниха "фараоните" във Варна

България надви Египет с 3:1 гейма, много здрава битка във втория гейм
Обновена: 9 авг 2019 22:58 | 9 авг 2019 22:55, Камелия Цветанова
22
 "Лъвовете" подчиниха "фараоните" във Варна
Снимка: Gol.bg

България постигна ценна победа над отбора на Египет с 3:1 (25:11, 33:31, 19:25, 25:19) гейма в първата си среща от олимпийската квалификация, която се провежда във Варна. С изключение на първия гейм египтяните успяха максимално да затруднят националите ни, но трикольорите все пак взеха важна победа по пътя към Токио 2020.

За България срещата започнаха Светослав Гоцев, Тодор Скримов, Георги Сеганов, Виктор Йосифов, Николай Пенчев, Цветан Соколов и либеро Теодор Салпаров.

Националите ни започнаха отлично мача и поведоха с 5:2, а с точка от начален удар на Цветан Соколов при първото техническо прекъсване резултатът бе 8:4 за България. Домакините на турнира продължиха с отличната си игра и след прекъсването и започнапа да трупат преднина, която достигна до 7 точки при второто техническо прекъсване - 16:9 за България. Националите ни реализираха веднага след почивката още пет точки и поведоха с 21:9. До края на гейма България нямаше никакви проблеми и с блок-аут на Цветан Соколов затвори първата част с 25:11.
 

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: волейболЕгипет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Умерен цесекар преди 4 години
Браво на нашите момчета !!!!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гръмко заглавие, но да не забравяме с кои ни предстои да се борим? Успех на момчетата!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То като почнеш от инженера и Ганев хеопса, дето беше пълно дърво, едвам го научиха да напада горе долу, та всички там хиени са не да правят спорт , а да вземат някой лев.Тоя треньор не става , освен това няма лидер за капитан, иначе момчетата имат потенциал да не се излагат , ако имаше поне треньор.Радо и Пламен са добри треньори , но *** в управлението не стават.Като всичко в държавата
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Арена Армеец е за събрания на герб .Там Винету дава наставления за рекета.А волейбола е затихващ като всичко останало.С мутри, калинки и рекетьори не очаквайте постижения, които не са рекет, комисиони, наркотик, хазарт...Волейбол имаше в соца защото като всичко друго се правеше професионално - бази, университет, треньори, методисти, масажисти и т.н. От търсенето на подходящи деца, трениране, мотивация, изхранване от.н. до изграден спортист целия процес беше професионален
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъвовете да не забравиха как допреди няколко седмици ги оставяха на 12-13 точки на първенството със сериозните отбори :)
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пич, във Варна националния играе безплатно. По-голяма подкрепа от това здраве му кажи.
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Варна като публика е нула, единственото евентуално обяснение може би е, че уж щяла да е пълна залата за 4500 души и така да станело врящ котел. Щото в Арената щеше да има 10 000 от 12 500 места..."Във Варна, мой човек, националния е като у дома си. Обясни ми поредицата загуби във "врящия" котел на Арената.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не зная кой ги измисля тия смешни определения - лъвове, трикольори ... Клета Майка България ...
3
0
 
14
 
! Отговори
до 9 преди 4 години
Българската дума е ТРИБАГРЕНИК, ама нали трябва да сме по-католици от Папата и непрекъснато ставаме за смях с чуждопоклонничеството си.Иначе наистина оригиналното название ТРИКОЛЬОР се отнася за Френското национално знаме.
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трикольори се използва за Френския национален отбор. Думата е френска, ограмотете се малко.
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волейбола е скука .