Фетел си отмъсти за трика на Льоклер на Монца

"Фетел показа, че още е шампион", пише "Кориере дела Сера"
Обновена: 24 сеп 2019 18:10 | 24 сеп 2019 18:10, Нели Христова
4
Фетел си отмъсти за трика на Льоклер на Монца
Снимки: Reuters

Себастиан Фетел си е отмъстил на Шарл Льоклер заради случилото се на Монца, но това може да донесе проблеми между двамата пилоти. Това твърдят италианските медии след двойния триумф на Скудерията в Сингапур.

В Италия преди 2 седмици германецът негодуваше, че съотборникът му не го е „изтеглил“ в последната фаза от квалификацията и не е спазил уговорката между тях, с което го е лишил от спечелването на полпозиция.

Още по темата

„Фетел  си отмъсти за трика, който Льоклер му приложи на Монца. В състезанието той бе онзи шампион, който помним. Тази победа е много важна за Ферари в стремежа догодина да имат двама силни пилоти, борещи се за титлите“ написа „Гадзета Дело Спорт“.

„Шампионът се завърна, но не всичко за Ферари мина по план, тъй като Льоклер трябваше да спечели, а вероятно и заслужаваше да го направи. Стратегията обаче помогна на Фетел, но това може да донесе проблеми между двамата“ добави „Кориере дело Спорт“.

„Победата е от огромно значение за Фетел, тъй като ще му върне увереността. Ферари пък триумфира на трасе, което се очакваше, че ще бъде кошмар за тях. Подобренията по колата дадоха резултат и Фетел доказа, че още е шампион“ по-умерен е „Кориере дела Сера“.

Още новини от света на спорта четете на сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
лйо преди 4 години
Райконен им е последният шампион и на него му писна от Фетел и си би шута
2
7
 
2
 
! Отговори
пак аз преди 4 години
Фетел вече е бита карта. Тази година всичките му точки, включително и тази победа са за сметка на съотборника му. Добре, че малкия е достатъчно добър и успява да го бие на пистата въпреки помощта на отбора за Фетел. Но няма дълго да го прекарват малкия. Или ще скърши тотално Фетел или ще напусне отбора.
1
2
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
На ферари никога не им трябват двама силни пилота да се борят за титлата, а един силен и един поддържащ. Кими го играеше втора цигулка, защото е в края на кариерата си, но Товасъмаз Льоклер е млад и няма да има търпение да се докаже. В момента те дори не се борят за титлата а не се разбират, представям си ако имат по-добра кола догодина, какво ще се случи. Впрочем очаквам от Фетел, както в Ред Бул, когато Рикардо почна редовно да го бие, просто да се оттегли и да си търси друг отбор.

Спонсорирани публикации