Треньор по бокс: Станчов отишъл неподготвен в Албания

Хипотезите за смъртта на боксьора са няколко
Обновена: 27 сеп 2019 09:21 | 27 сеп 2019 09:21,
7

Продължава разследването на безпрецедентния случай със загиналия наш боксьор Борис Станчов. 21-годишният спортист издъхна на ринга по време на мач в Албания. В якето му беше намерена виагра.

Още по темата

Хипотезите за смъртта му са няколко. Проучва се дали мениджърът на боксьора му е давал забранени медикаменти.

Треньорът на ЦСКА и младежкия национален отбор по аматьорски бокс Александър Александров посочи, че се приемат медикаменти, но само позволени и предписани от лекар.

"Треньорите не даваме такива медикаменти. Боксьорите подлежат на допинг контрол и ако е нещо забранено, те ще бъдат наказани. За пръв път чувам спортист да използва виагра, не знам с какво може да му помогне. Не вярвам, че може да му помогне да подобри спортните си резултати", коментира той.

По думите му проблемът във фаталната за Станчов среща е, че самият боксьор е отишъл неподготвен.

"Това е голяма трагедия, която се отразява на бокса. Самият смъртен случай не е причинен от мозъчна травма, за мен е сърдечен проблем. Повечето хора, когато чуят смъртен случай и бокс, си представят, че е бил пребит на ринга", каза още треньорът пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
убиха ромчето умишлено за пари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И този е треньор на елитни спортисти,а не може две п.иказки да върже на кръст
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ром, коняк... Първо, не е боксьор, второ - не е българин, и трето - взимал е дрога и жалки грошове, с които е заплатил за смъртта си. Медиите гракнаха и в едно изречение има поне три лъжи, а никой дори не се сеща за бутафорната боксьорска псевдо-асоциация с окаляните й меринджеи и екскрементите й като краен резултат.И какво пък - ще си народим още стотина на негово място и тип-топ, "боксът" ще продължава да си "процъфтява"!
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Сашо,това на бокс на високо ниво ли ти прилича?!Зашо говориш глупости?!