Пулев със съмнения за смъртта на Станчов: Мениджърът му знае

Според боксьора медицинското на починалия е съмнително
Обновена: 30 сеп 2019 10:40 | 30 сеп 2019 10:40, Красимир Ангелов
8
Пулев със съмнения за смъртта на Станчов: Мениджърът му знае
Снимка: Булфото

Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 Тервел Пулев коментира случая със смъртта на българския боксьор Борис Станчов по време на мач в Албания. Братът на Кубрат Пулев обяви пред bTV, че медицинското свидетелство на родния боец е съмнително, тъй като всички прегледи са подпечатани от един и същи лекар.

Още по темата
"За да коментирам случая, трябва да изчакаме резултатите от аутопсията на албанските власти. Има всякакви догадки – бил изпил нещо, в колата му имала виагра. Докато не стане ясно всичко, не мога да коментирам", обяви олимпийският бронзов медалист от Лондон 2012.

"Има практика боксьори да пълнят статистиката на своите противници. Това не е проблем. За мен трябва да се види как функционира нашата система, за да не се стига до други такива инциденти", посочи Тервел Пулев.

Той призна, че за първи път чува някой да се бие с чужда карта.

"Такова нещо чувам за първи път. Пълен абсурд е мениджърът му да не знае. Всеки се качва на кантара и си показва личната карта. Хората, които са пътували с Борис Станчов, са знаели за тази измама. Няма шанс да не са знаели, че има подмяна на самоличността. Той е влязъл в Албания със своята лична карта и изведнъж на кантара представя друга", обяви Пулев.

Какво още каза по-малкия брат на кобрата за трагичния инцидент прочетете в Boec.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
bai_jordan преди 4 години
Само да попитам, за Албания не трябва ли международен паспорт?
6
0
 
17
 
! Отговори
Мениджър 2 преди 4 години
Лично мое мнение - става дума за някакви далавери с незаконни залагания "на черно" и повече пари ... Не забравяйте че боксовия турнир е бил в Албания! ... Почти всички са ЗНАЕЛИ много добре за "врътката" с личните карти и двамата Боксьори .... И никой не е очаквал , че ще има такъв трагичен инцидент ! ... И сега са се сврели по дупките ... уплашени ... И си "трайкат" здраво ! ... Ако могат да се измъкнат "чисти и неопетнени" ... Е ще ПЛАТЯТ на "ТОЧНИТЕ МЕСТА" !!! ... ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО !!!!! ...
5
0
 
17
 
! Отговори
Мениджър преди 4 години
Да не мислите , че освен на роднините и приятелите му ... На някой му пука за починалото момче ?!?! Всички , по редицата , искат да се "измъкнат" най - невредими и да нямат досег с Полиция и съдебни власти !!! ..... И за това ще дават мангизи , където ТРЯБВА ... На "точните места" ... Те си ги знаят между тях си !!! Всички , които се изказаха по медиите мънкаха ... даваха уклоничиви отговори ... В общи линии - Криеха се един зад друг и се оправдаваха ! А на 90 процента съм убеден , че са ЗНАЕЛИ!
4
0
 
30
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Не е експерт, човека е в тези среди и го питат. Не става дума за експертност.
3
8
 
4
 
! Отговори
90 преди 4 години
Експерт по какво?
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като експерт!
1
16
 
9
 
! Отговори
90 преди 4 години
Може ли някой да ми обясни какъв се явява Тервел Пулев в този процес?