Петър Стойков нокаутира титулуван сърбин на SENSHI

Българинът приключи опонента си още в първия рунд
26 окт 2019 21:26, Александър Попов
10
Петър Стойков нокаутира титулуван сърбин на SENSHI

Младият български боец Петър Стойков се изправи срещу един от най-изявените и титулувани сръбски бойци Драган Пешич. Двубоят от галавечерта SENSHI във Варна бе в категория до 70 кг, съобщава Boec.bg.

Пешич, който е с 13 години по-възрастен започна по-агресивно, но бързо последва тейкдаун от българина. Няколко добри атаки от Стойков завършиха с отличен удар с коляно, който прати в нокаут Пешич още в средата на първия рунд.

Още по темата
Това бе трето участие на Стойков на SENSHI, което отново завършва с успех.

През април в зала „Арена Армеец“ той надви противник от Русия в двубой по правилата на SENSHI. Големият му успех, обаче, беше през лятото в Камчия по време на първия по рода турнир SENSHI Cup. За пръв път тогава публиката имаше възможност да стане свидeтел на зрелищни киокушин битки по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз, където почти всичко е позволено. Тогава Стойков направи и големия си удар на SENSHI, нокаутирайки още в първия рунд таджикистанеца Сухроб Назаров, а след това премина през двама сериозни опоненти от Русия и вдигна купата на SENSHI.

Руслан Насибулин надви Иляс Букюа в супер зрелище

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
мхм преди 4 години
от провинцялен град съм и младите масово са надъхани да се бият все с татуировки походките им обличането им едно и също смешни фейшън анцузи качулки агресивни нервни походки лошо гледат с аудита и бенвета се возят по фитнеси ходят добавки гълтат татурофки си правяът кой кого набил и турнири ММА гледат всичките с Багата и Кобрата уж са приятели - ае *** работа нормални млади хора не останаха в градчето или се крият незнам , не се говори за работа училище а за сводници и *** и хиляди евро
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз друго се учудвам с тея сенши турнири идват уж все титуловани чужденци пък накрая българи все бият , абе няма лошо евалла ама малко ми минава през акъля - абе аджеба да ней нагласен леко тоз турнир - лекинко така пипнат те и българите ми изглеждат ербап и мноо яки боеве амамай някой богаташ фен спонсорира тез сенши турнири за да популяризира тоз спорт в България и наглася нещата българите да бият или кани слаби чужденци ...другото е наистина наш'те да са много добри
2
7
 
7
 
! Отговори
Излез.. преди 4 години
..и им го кажи лице в лице, анонимнико! Ще посмееш ли?
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смях бой между анонимници !

Спонсорирани публикации