Борислав Кьосев излиза срещу Любо Ганев за шеф на волейбола

Мартин Стоев призова за обединение на всички в този спорт
12 дек 2019 16:10, Красимир Ангелов
2
Борислав Кьосев излиза срещу Любо Ганев за шеф на волейбола
Снимка: Булфото

Борислав Кьосев обяви официално, че ще се кандидатира за председател на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол.

Легендарният волейболист е подкрепен от бившите национали Мартин Стоев и Пламен Христов, които в момента са селекционери на националните отбори на България съответно до 17 и 19 години. Мина Николова, която е шеф на Националната волейболна лига, както и ВК Миньор Перник, Етрополе и Белоградчик също оказват подкрепата си на Борислав Кьосев.

Кандидатурата на Кьосев е издигната от клуба на Мартин Стоев - Сливнишки герой.

"Мога да допринеса за развитието на малките клубове. Самият аз съм започнал от малък клуб. Трябва да има промени, трябва да се подменят някои от старото ръководство. Хора, които не са дейни във взимането на решения. Ние не може да отричаме това, което е станало във волейбола. Моите отношения с Любо Ганев няма да се променят. Когато има повече хора и личности, волейболът ще печели. Това е истината, не трябва да се делим", заяви Кьосев на пресконференция.

Той посочи, че би работил заедно с Любо Ганев след изборите.

"Трябва да се обединим, за да работим за волейбола. Разговарял съм с над 30 клуба. Не ми хареса днес на заседанието на Управителния съвет, че толкова хора, които години наред бяха дясна и лява ръка на Данчо Лазаров, сега искат промени. Къде бяха те до момента?", попита Борислав Кьосев.

Той съобщи, че е говорил с настоящия президент Данчо Лазаров, който му е заявил, че няма да се кандидатира за нов мандат.

Какво още каза Борислав Кьосев за бъдещето на волейбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
И двамата като гледам са с големи туловища. Това ми звучи като боксов мач в супертежка категория.
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борислав Кьосев има ли нещо общо с покойния някогашен баскетболист Евелин Кьосев?Синът на Евелин днес би трябвало да е на около 40 г. Не помня какво беше малкото му име, не съм го виждал от времето, когато беше съвсем малък. Тогава почина баща му, Бог да го прости.