Гонзо спокоен: Не вярва Левски да последва съдбата на ЦСКА

Най-голямата инвестиция на "сините" е публиката, смята легендата
23 яну 2020 21:40, Красимир Ангелов
24
Гонзо спокоен: Не вярва Левски да последва съдбата на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Локомотив Пловдив и легенда на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че не вярва със сините да се случи това, което стана с ЦСКА.

Още по темата
"Не знам какво се случва в Левски. Чета това, което излиза в медиите. Не мога да коментирам. Пожелавам успех на Левски", започна Гонзо пред Sportal.bg, след което продължи:

"Дали може да се случи това, което се стана с ЦСКА? Не вярвам. Левски е много голям клуб, имали сме и други затруднения през годините. Смятам, че най-голямата инвестиция на Левски е публиката", посочи нападателят и продължи:

"Левски ще го бъде. Не мога да кажа какво ще стане с нещата между собственика и държавата, но в крайна сметка не е моя работа да коментирам"

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Поздрави! преди 4 години
Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПолуиидиотYou are genius .
18
2
 
5
 
! Отговори
Полуиидиот преди 4 години
Полуидиоот човек припознал Литекс + Етрополе за Цска,(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.
17
3
 
5
 
! Отговори
Аз знам преди 4 години
значи, уевски може да съществува, а ЦСКА - не ??? итро, НО .......
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо де, няма какво да ги мислим. Ще си припознаят и те някой отбор по примера на тирето
15
4
 
4
 
! Отговори
Край преди 4 години
Едноокия в царството на слепите.Мислех че това е най-силния футболист на най-слабия Левски. Обаче сбърках. От тогава Левски стана още по-слаб.
14
6
 
8
 
! Отговори
Поздрави! преди 4 години
Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я успял е да '' върже '' няколко изречения !!!!!!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви имам "легендите".
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя жалкия отбор не си знае борчовете. Оня наглия и той вика, ако държавата му спре препирането на парите - щял дя спре финансирането. Нагла работа ... На всички им е ясно в какво състояние нарочно докараха и малкото футболни отбора които имахме, всички са и наясно за какво се използнат - пране на пари/параван. Това се вижда и одобрява от държавата ... опс вожда асфалт паша.
10
5
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Ционисткият проект наречен с иначе уж патриотичното име ГЕРБ, има за цел да обезбългари България.Левски и ЦСКА са емблемите на българския футбол.Левски и ЦСКА имат голяма фенска маса, която е патриотично и националистично настроена.Затова двата клуба трябва да бъдат унищожени или поне обезличени.С ЦСКА това вече беше направено.Сега пробват същото с Левски.Разбира се унищожението на националистичните Левски и ЦСКА е съпроводено с налаганато на мултикултурният проект "Лудогорец" ....
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива резили не са се виждали до сега по белият свят.Добре че съм им дал ,,свободно'' на всички манипулатори. Ха Ха ,Гонзо.Никога няма да забравя когато през 2002/3 играеше за някакъв френски отбор,и Гонзо беше казал на тренера ,,Еййй левак,знаеш ли какви коли карам в София? А знайш ли в какви къщи живея,а? А ти ще ме оставяш в резервите ли бе? И тренера му беше казал ..Мосю, избери си сам.или Б група,или си отивай там от където си дошъл.''.Таз новина тогава нямаше отзив в България.но е истина
8
3
 
12
 
! Отговори
Булгар 2 преди 4 години
Най добре да ги ЗАКРИЯТ тия башибозушки фирми. Думата- ""фенове"" са я измислили -СОбственците на футболни фирми. С тая дума, собствениците наричат- Зрителите, които ходят да гледат цирковите им номера на стадиона... Тия ползват зрителите като някакви ***- Наркомани, да ПЛАШАТ с викове, играчите от другите футболни фирми и да взимат пари от Наградни Фондове. Затова и преди години, пускаха зрители, без пари.
7
6
 
10
 
! Отговори
Булгар преди 4 години
Левски и ЦСКА са просто фирми за ритане на топка- футбол( като цирка, театъра ).. А сега вече, собствениците на Левски са ПРЕДАТЕЛИ като поп Кръстьо, щото дават пари и РАБОТА на чужди башибозуци- не.г.р.и.. Н.е.г.р.ите от Бразилия са АЛчни Африкански маймуни, отишли в Бразилия да откраднат парите и работата на някой, но идват в България да крадат още повече. Ако Георги Иванов играеше сега футбол, сигурно нямаше да може да си намери работа в Левски, щото Васил Божков дава пари на н.е.г.р.и.
6
2
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Многу ум има в на Гонзу чирепахата ум и разум
5
3
 
13
 
! Отговори
ЦСКАр преди 4 години
ооо това което напрваиха с ЦСКАто не го пожелавам дори и най-големият враг Левски
4
13
 
11
 
! Отговори
Цска умря преди 4 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
3
5
 
16
 
! Отговори
:) преди 4 години
Най-голямата инвестиция на Левски е Николета.
2
2
 
11
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Най - малкото което може да последва е съдбата на ЦСКА,най - лошото е да не припознаят някой клуб и да почнат от в окръжна като Локо Сф. В момента единственият подходящ клуб е Миньоро.Никой няма да покрие дълговете им само заради сините фланелки. Всеки търси изгодата и това е съвсем нормално.
1
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия сини наглеци, са изяли милиони на данъкоплатците. Корупцията и олигархията са неразривно свързани със сините Селяци! Безсрамници!

Спонсорирани публикации