Джокович не даде сет на Федерер на Australian Open

Световният №2 се класира за финала на турнира
30 яну 2020 13:21, Александър Попов
18
Джокович не даде сет на Федерер на Australian Open
Снимка: БГНЕС
Новак Джокович се класира на финал на Australian Open, след като победи категорично със 7:6 (1), 6:4, 6:3 Роджър Федерер в дългоочаквания 1/2-финал между двамата.
 
Швейцарската легенда оказа съпротива само в първия сет, тъй като беше измъчван от физически проблеми преди сблъсъка и това определено му се отрази.
 
Джокович ще защитава титлата си срещу победителя от двойката Доминик Тийм – Александър Зверев, които се изправят един срещу друг утре.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
quiting? преди 4 години
Гоце един брекзит шок не може да спре, само спами наляво и надясно как Герб са за махане от политикатаEдин британски мениджър видял Тиквата и решил да напусне, егати изненадата/виц ли?
16
0
 
2
 
! Отговори
Pilat преди 4 години
Не ми се слуша от Гоце за тая Пиронкова, тя и преди беше само (анти)християнска метафора, а откакто има отроче не може пирон, сори, сервис да забие явно и за нищо не става, само я гощават с някакви булшит зелени салати, не знам кой повече дразни жена му на Гоце или музикалните му кретенки, неспособната тенинисистка, дето трябваше Уилямс я подпира (и не само тя) по турнири
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие какво го изкарахте Федерер, сякаш е паднал от някоя случайна еднодневка. Все пак игра с Джокович, който от 5-6 години постоянно е в топ 3. А и като за 38-годишен си се спарвя доста добре, в сравнение с други, много по-млади от него
14
1
 
26
 
! Отговори
az преди 4 години
Към тези, които по-долу са писали как Федерер да се отказва и за нищо не става: Маестрото стигна до полуфинал на 38, заработи за седмица и нещо над милион долара..Колко от Вас могат да го направят? Колко от Вас с ръка на сърцето биха се отказали от това? Хайде пак помислете. Дядо бил?? Точно тези дядовци Федерер, Вавринка, Надал и Джокович стигнаха всички до четвъртфинал. От големите само Мъри липсва и е само и единствено заради здравословни проблеми...Айде Вие "младите" постигнете това,което те
13
1
 
4
 
! Отговори
Кефф преди 4 години
Всичко е до време
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРАВО НОЛЕ! ТИ СИ ВЕЛИК! ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАШ!
11
10
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРАВИЛНОТО ИЗПИСВАНЕ Е: ПРА ДЯДО ФЕДЕРЕР!ПОЗДРАВЯВАМ КОМЕНТАРИТЕ ПРЕДИ МЕН МИСЛИМ ЕДНАКВО ЗА ПРА ПРА ДЯДО ФЕДЕРЕР!
10
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо да кажете фенчетата на "Маестрото"???Мачкай, Ноле!!!
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами сърбите не бяха *** на руски задни ци 70 години, а ние сме. И всичко това се отразява на психиката - постоянно да ти натякват, че си бил роб.
8
4
 
6
 
! Отговори
бай Пешо преди 4 години
До Анализаторхаха, горди европейци :))
7
23
 
7
 
! Отговори
Лаком-не легенда! преди 4 години
Федерер трябваше отдавна да се откаже, но е лаком за пари( има супер рекламни договори ) и накрая ще го бият всички като Конърс !
6
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още миналата година Федерер трябваше да се откаже.
5
4
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Лош дечко...
4
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ноле е най големия !!!
3
24
 
10
 
! Отговори
Анализатор преди 4 години
До БъгаринАми ясно е какво ги държи така - години шовинизъм, национализъм и титовски комунизъм, може и да са велики като спортисти, но народа им страда неистово, и се моли на богати туристи като нас, българите да поръчаме по още някоя порция плескавица, когато им превземем градовете събота и неделя, а сръбкините се дупят на всеки по магистралите им за 5 Евро, ти какво предпочиташ, да сме жалка нация като тях, или горди европейци както сме сега?
2
5
 
42
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Браво! Винаги са ме учудвали сръбските спортисти! Каква е тяхната психиака, какъв е техния хъс, какъв е техния патриотизъм, каква е тяхната отговорност, състезавайки се за Сърбия-волейболисти, хандбалисти, водна топка, футбол, тенис и още спортове за разлика от нашите !
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Федерер е велик тенесист, но е изморен, а и е на 38 г. Жалко.

Спонсорирани публикации