Царско село би Витоша на старта на футболната пролет

Шеф на Царете шокира с видео, на което позира с пачки от трансфер
Обновена: 14 фев 2020 20:15 | 14 фев 2020 20:10, Красимир Ангелов
1
Царско село би Витоша на старта на футболната пролет
Снимка: Lap.bg

Царско село спечели с 1:0 домакинството си на Витоша (Бистрица) от първия пролетен кръг в efbet Лига. Тимът на Никола Спасов вече има 20 точки и изпревари Етър за десетото място в класирането преди изиграването на останалите мачове от кръга. "Тигрите" остават на дъното с едва 5.

Дебют с екипа на Витоша направиха новите попълнения - Станислав Маламов и близнаците Йордан и Веселин Миневи.

След почивката пък в игра се появи бившият национал Георги Сърмов, но и това не им помогна в битката за оцеляване, която ще продължават да водят до края на сезона.

Единственият гол в срещата отбеляза Антонио Георгиев в 70-тата минута.

Същевременно шефът на клуба Иво Андреевски публикува видео във Facebook, в което показа и пачките, преведени от първия голям международен трансфер след влизането на отбора в елита. В края на януари тимът преотстъпи звездата си Родни Антуи на египетския ФК Уади Делга.

"Приятели, правя това видео за всички вас. Това са парите постъпили в клуба по отдаването под наем на Родни Антуи. По-голямата сума ще постъпи през юни. Искам да опровергая всички скептици, които не вярваха, че в Царско село се работи професионално и дай Боже един ден привличането на такива млади таланти да стане на основно средство за издръжката на клуба", обяви Андреевски.

Видеото може да видите тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
КЪДЕ Е БОЙКО? - ПАК НА КИРИЯ

Спонсорирани публикации