Божинов с кошмарен дебют в Пескара - изгониха го от пейката

Българинът получи червен картон без изобщо да се появи в игра
24 фев 2020 09:32, Красимир Ангелов
131
Божинов с кошмарен дебют в Пескара - изгониха го от пейката
Снимка: БГНЕС

Бившият национал на България Валери Божинов направи кошмарно, но запомнящо се завръщане в италианския футбол, получавайки червен картон.... на пейката.

Новият стрелец на Пескара не попадна сред титулярите за гостуването на Кротоне и се очакваше за запише първи минути в Серия "Б" от 2015 година насам, но беше изгонен още в 26-ата минута без изобщо да влезе в игра.

Реферът Иван Робилота вдигна директен червен картон на головия хищник заради реплики към съдийската бригада. До този момент резултатът беше 1:0 за домакините.

Интересното е, че цялата скамейка с помощниците на треньора Никола Легроталие, който е наказан и гледа мача от трибуните, искаха обяснение от съдията за червения картон на Божигол.

На почивката Кротоне вече водеше с 3:0, а Валери със сигурност ще бъде наказан за домакинството с Асколи от 26-ия кръг. В крайна сметка Пескара загуби вчерашния мач с 1:4.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: Валери БожиновПескара
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
нострадамус преди 4 години
много смях ,няма такъв ааааааааааа хахахахахахахах
90
0
 
1
 
! Отговори
п-к преди 4 години
Еваалла Божинка, гоуем пич си! Това и да беше искал да го направиш едва ли щеше да успееш! Колко са такива юнаци като тебе? Само внимавай, че следващия път може да получиш червен картон още от съблекалнята, ама нема лошо пак ще си 1!
89
0
 
2
 
! Отговори
Гор Видел Мусала преди 4 години
До vladyДимитър Общи не играе роля за залавянето на ЛевскиСъвсем НОВИ автентични османски документи от АРАБИ доказват че Левски е разкрит ПОЧТИ МОМЕНТАЛНО но не са могли да го заловят защото османските заптиета разчитали главно на над 100 000 назначени за доносници горски в Евроосманлъка които съобщавали за хайдути,четници,ислямски кърджалии и пр. минали през горите и планината а както знаеш Левски се движел по официалните МАГИСТРАЛИ но дегизиранДаже САМ замалко да избяга отново при ареста
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левака си е левак,където и да иде.
87
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 88 Вярно е заразно готин тоя! Уникат!Трябвало е да стане колега на Краси Радков.Щеше даже да го задмине!Толкова непринудена простота!Голям си, Генерале!))))
86
0
 
3
 
! Отговори
бажинката преди 4 години
съдията към божинката:божинов,един коронавирус ти бълзи по челото,марш в банятя да се измиеш!божинката: не бе съдия,нормално е да имам корона и вирус щото 1-во съм цар на чалгата и купона и 2-ро съм заразно готин
85
0
 
2
 
! Отговори
pepelqnkata преди 4 години
bay ganyo v evropa
84
0
 
9
 
! Отговори
Божигол президент! преди 4 години
Да получиш червен картон на пейката е същото като да получиш картон като си играл, само че докато не играеш.
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте плюли Божинката, той не е виновен! Просто тогава в съседно на Кротоне село, нашенци-предприемачи откриваха чалготека и много малки котета щяха да са на събитието! Даже Николери трябва да съди тея пущиняци от Пескара, че са го карали да седи резерва и да чака да рита топка докато купона тече отатък!
82
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До Гор Видел МусалаДимитър Общи е организирал крайно рисковия обир на турската поща и след това е разкрил важна информация за Левски и организацията. Определено вината му е сериозна.
81
0
 
25
 
! Отговори
Запалянко преди 4 години
Простият човек ,си е *** :(
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гледам,един коментар по-долу се повтаря 30тина пъти и си викам-май божинката е бил тука,и пак е за червен картон,хаха
79
0
 
21
 
! Отговори
Цеца преди 4 години
"Тони, Тони, Тони,Тониии Найка недей да треперииш...идва Божигол!"" Иконатааа!""Мяууу""На мене тука във Враца ми се струва, че все едно съм в Ню Йорк""Човек сам когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е"" Трепни, трепниии..идвам, дон Коциии"" Искам Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито, Влади Гаджев... Дон Коциии, всички ги искам да треперят"" Класата е вечна, не че си правя комплименти, но имам всичко което един футболист трябва да има")))))
78
6
 
3
 
! Отговори
Гор Видел Мусала преди 4 години
Италия сама си е виновна за заразата след като днешния и елит е безпорно най-големият ултрафен на червен комунистески Китай и вероятно сам-самички са поканили болните китайци които са ги заразилиГарибалдееца Димитър Общи поне не е издал Левски а по държанието му предателя е бил от силно мразените от комуниста Христо Ботев:марксистиАРАБИ го твърдят в документ че "Джингиби" е предаден по-раноМинимум 100 000 горски са следяли за ХАЙДУТИ и КЪРДЖАЛИ в Османска Европа и Левски и сие го знаели
77
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
начи чисто хипотетично Божин Божидаров нищо кой знае какво не каза на съдиите, просто вечерта ходихме на механа и ядохме боб, ееее, такааа пръдняяпусна на скамейката, чак съдиите я усетиха и му казаха, аве момче, оди да*рдиш некъде другаде...еми затвоа така стана, хубав боб беше, био, веган меган, това е, той тва яде боб и сланина под формата нацици
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чак пък "кошмар"??? Каквото повикало, такова се обадило!От футболистите се очаква да играят футбол, да тичат на терена и да се борят с/за топката!А такива, с извинение, "футболити" като този, освен да стоят в чалгарниците друго могат ли?
75
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, това наистина е новина, без майтап. Божинката чупи всички рекорди.
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на днес.бг! Браво! Това е новината която цял ден очаква българския народ! Всички сме затаили дъх да прочетем как един чалгарски ритнитопковец е псувал съдията и бил изгонен.
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пинокио - малко дървено човече.
72
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз си мислех, че само внасяме ******* от Италия, ама не съм бил прав. Явно и изнасяме.