Шампионска лига и Лига Европа се подновяват през май

Прогнозата е на президента на Ла Лига Хавиер Тебас
20 мар 2020 08:49, Красимир Ангелов
7
Шампионска лига и Лига Европа се подновяват през май
Снимка: БГНЕС

Шампионска лига, Лига Европа и всички вътрешни първенства ще се подновят в средата на месец май. Прогнозата направи президентът на Ла Лига Хавиер Тебас.

Спортните състезания по целия свят бяха прекъснати заради пандемията от коронавирус. Според Тебас, до месец и половина положението ще е овладяно, но е рано да се правят каже дали на трибуните ще има фенове.

"Предвижда се всички лиги в Европа да бъдат възобновени в средата на май. Но зависи как ще се развива ситуацията с пандемията. Може би обновяването ще се случи по-рано, но това е периодът, който имаме предвид. Дали мачовете ще се провеждат без зрители, зависи от здравните власти във всяка отделна страна".

"Шампионска лига и Лига Европа? Всичко е едно и също, всичко е планирано да бъде подновено едновременно. Ще се опитаме да възобновим турнирите, да изработим съвместно решени. Невъзможно е да се реши въпросът само с Испания", заяви Тебас.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Дойде Видов ден и се видя колко чини бизнесът наречен "спорт" !
4
0
 
3
 
! Отговори
До СС преди 4 години
А некой пука ли му какво пък вие мислите.Жено, дай ракията и още ли не готова Тая салата... това навярно за Вас е по-интересно?
3
4
 
2
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
да се басираме ли че нормалните хора ще са все още под домашен арест. шоуто трява да продължи обаче. леб и зрелища. малко леб и много зрелища. ще почнат мъжленцата с бирени шкембели да мислят за нещо друго освен футбол, поркане и работа и кат нищо да вземат да надигнат глава. направо всичките футбалерчета на некой изолоран остров и футболче до посиняване.
2
1
 
4
 
! Отговори
Изолирбанд преди 4 години
Вчера чаках мачове да гледам, а пък то...Що не си актуализирате програмата путиливизията навреме, поне някое повторение да бяхте пуснали, от златните години на бг националите, примерно скорошния мач България-Англия?!!
1
10
 
4
 
! Отговори
СС преди 4 години
Много ми пука дали ще гледам някви ,дето търчат след кожено кълбо ...

Спонсорирани публикации