С хербицид по тревата: Вандали по терена на "Левски - Раковски"

За вандалската проява съобщи треньора Станислав Ангелов
30 мар 2020 14:02,
9

Неизвестни лица посегнаха на терена на "Левски - Раковски". За това алармира директорът на футболната школа - Станислав Ангелов.

Във Facebook страницата той написа: "Във време на пандемия, страх, паника и безпрецедентни мерки за сигурност в целия свят с голямо огорчение разбрах, че някои доброжелатели отново с голяма охота и наслада са полeли с унищожаващ тревата хербицид, този път доста старателно почти целия централен футболен терен на стадион "Раковски". Както преди, така и сега нямам никаква представа защо и какво се цели с този безсърдечен акт?! Може би е лично срещу мен".

"На този етап не мога да конкретизирам точни лица. Знам само, че тук е на много хубаво място ситуиран този стадион и има много интереси. Общо взето такава вандалска проява, не виждам никаква друга основателна причина да се случва, защото тя влияе най-много на децата. Много сериозна е организацията,забелязвам, която е направена, за да се унищожи нещо", коментира за Bulgaria ON AIR Станислав Ангелов.

Въпреки вандалската проява обаче Пелето е категоричен, че няма да влага сила в разследвания, а в изграждане на нещо още по-добро.

"Цял живот харча енергия само да градя нещо и никога не съм и помислял да се занимавам и да харча енергия с това какво е било, защо, как, къде. Доста неефективно ми се струва. Смятам да влагам енергията си в това сега да градя този терен, новия, други работи. Общо взето да модернизирам и това ми е работата", каза още Ангелов.
 
Школата на "Левски-Раковски“ стопанисва само зеления терен на централното игрище. Трибуните и всичко прилежащо е към Министерството на вътрешните работи. Именно затова достъпът е свободен. Идеята на Станислав Ангелов е след време школата да вземе целия стадион и да го превърне в подходящо място за бъдещите футболни таланти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Ръководсвото на Раковски да погледне какъв стадион има. Как може само тревата да се поддържа, а всичко останало да тъне в разруха и ***! Направо се едно сме в Филипините - гнус и ***! Да вземат да направят основен ремонт! Да спечелят някой ЕU проект и да оправят стадиона! Това е недопустимо за стадион на пъпа на центъра в европейска държава!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
камери нямат ли там? !
7
2
 
7
 
! Отговори
нефутболист преди 4 години
Според мен мотивите за тази варварщина може да се открие в самата статия. На този стадион в момента тренират/бягат много хора от околните квартали, а футболната школа на господина планира да го превърне само във футболен терен и да ограничи достъпа на останалите. От този конфликт най-вероятно произлиза и това грозно деяние.
6
0
 
2
 
! Отговори
Чудомир преди 4 години
Тези са достойни наследници на хаджи Петко и Танко Амчикакът.
5
1
 
10
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
Според мен , българите сме много интересен пример за хетерогенно общество. Има една група , при които определени гени ясно доминират. Та тези "хора" имат сходен вид - кръгли , дебелачески физиономии, глупав , но настоятелен поглед. Непоклатими в правотата си. Бързо пристъпващи към физическа саморазправа. Неподлежащи на културна или образователна еволюция. Не знам какъв процент са, но са повече от колкото обществото може да понесе. Това е "племето". Такива деяния са им присъщи!
4
3
 
4
 
! Отговори
12 плюс 3 преди 4 години
Идва криза. Тировете спират да внасят храни. Я да докарат по един трактор да изоре треволяка и да подготвят насажденията.
3
2
 
9
 
! Отговори
redordead преди 4 години
САМО ЦСКА!Това е изключително грозно и варварско деяние!Едно е да се храним по форуми и стадиони, съвсем друго е тази грозна постъпка, която унижщожава живот и отнема възможността на деца да спортуват!
2
1
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 години
До АнонименСложих ти плюс, заради идеята вирусът да разграничава интелекта ! А може би по-скоро трябва културата, защото интелект и култура не са взаимно свързани !!!Но ако под термина "племе" имаш предвид Българския народ, то си в голяма грешка !!!Недейте заради няколко *** да критикувате целия народ, че и себе си в това число !!!
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отвратително племе. Жалко , че вирусът не разграничава по интелект, а само по възраст.....

Спонсорирани публикации