Легендата на Ливърпул Кени Далглиш е с коронавирус

Това бе съобщено от семейството на шотландеца чрез сайта на мърсисайдци
11 апр 2020 11:15, Георги Пешев
2
Легендата на Ливърпул Кени Далглиш е с коронавирус
Легендата на Ливърпул сър Кени Далглиш е дал позитивна проба за коронавирус при изследване в болница.
 
Това бе съобщено от семейството на шотландеца чрез сайта на мърсисайдци. Далглиш е бил приет поради други изследвания, но тестът е бил с позитивен знак.
 
Добрата новина е, че състоянието му не е тежко и той не проявява типичните симптоми за болестта. Преди да бъде приет в болница, шотландецът доброволно се е изолирал.  Той призовава всички да спазват съответните мерки и указания. 
 
 
"Сър Кени бе приет в болница за лечение на инфекция, която се нуждаеше от антибиотично лечение на 8 април. Впоследствие му бе направен тест за COVID-19, макар в този момент да не показваше симптоми на заразата".
 
"За изненада на всички, тестът бе положителен. И към настоящия момент той продължава да е асимптоматичен. Кени насърчава всички да следват предписанията на правителството и очаква развитие в следващите дни".
 
"Той също така иска да благодари на здравните работници за тяхната всеотдайност, смелост и саможертва в този труден период", обявиха от семейството на Далглиш.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А кога ще го видим отново на терена?
1
1
 
1
 
! Отговори
Край преди 4 години
Докторите казват че ще го изкарат около 70% от населението на света обаче журналяците ни ги изброяват по име. Кени Далглиш е болен принц Чарлз, Пинк, Георги Иванов Петров от Люлин ... и така до 5млрда.

Спонсорирани публикации