Ще се случи ли? Шампионската лига няма да бъде доиграна

На това мнение е най-скъпата покупка в историята на Байерн Люка Ернандес
13 апр 2020 17:37, Георги Пешев
9
Ще се случи ли? Шампионската лига няма да бъде доиграна
Снимка: БГНЕС
Най-скъпата покупка в историята на Байерн Мюнхен Люка Ернандес направи мрачна прогноза, че сезонът в Шампионската лига няма как да приключи.
 
"Нека бъдем реалисти - в това време е невъзможно Шампионската лига да бъде доиграна. Особено при положени, че националните първенства трябва да бъдат доиграни на всяка цена", коментира французинът пред вестник "Екип".
 
"Разбира се, че времето в момента тече бавно, но трябва да уважаваме мерките. Имам голямо желание да играя футбол, но човешките животи са по-важни от играта. Трябва да сме солидарни."
 
"Футболистите сме ужасно привилегировани, защото нашите лишения не са големи. Истинските герои са други."
 
"Звъня всеки ден на баба и дядо и съм благодарен, че всичко е наред с тях. Те са възрастни и трябва да внимават повече. Нямам търпение да отида на риба с дядо. В моменти като този си даваш сметка за важните неща", добави Ернандес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: футболШампионска лига
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 1Ти не обяснявай много къде играеш с топка, те и в гората ще те намерят да те глобят......-:)
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма герои ,а само едни откачили хора навсякъде.
7
1
 
2
 
! Отговори
Mdaaa преди 4 години
Никой не се интересува
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 5 Що бе, мой? Поста ми е свързан със спорт и с короната. Кое не разбра?
5
0
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Трябва да се лекуваш, пич. И не от коронавирус.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди седмица много смешници разправяха, че световният шампион Хабиб Нурмагомедов в ММА се бил уплашил от втория в ранглистата Тони Фергюсън да се бият на 18 април в САЩ, а истината е, че Хабиб не го пускат да излезе от Дагестан заради вируса. И след 2 дни шефчето Дейна Уайт съобщава че гала вечер и мачове на 18 април няма да има, защото не са им разрешили. Тони Фергюсън, Хабиб ще ти навре грозната чутура знаеш къде, ако се срещнете в октагона някой ден! Ще те удуши както удуши Конър Макгрегър.
3
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Напротив, ще се доиграе всичко. Точно по това време другата пролет ще почнат от където са стигнали до момента. На практика ще има нулева година.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не ми липсва спортът по медиите, даже ми е по-леко. Да му мислят комарджиите, пак ще трябва да залагат на нивото на река Дунав.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евала,брат ! Поне пандемията приравни за миг малки и големи.Звезди и просяци.Дипломати и пощальони.Ноя ден гледах папараци щракнали трима от Тотнъм, тичат из една гора и си подават топка на сравнително примитивна поляна ,за да подържат форма.Също като мен с малкия на село в гората.Викам му,че в момента сме като Тотнъм.Хаха :)