Стилиян Петров може да върне Павел Колев в БФС

Това ще стане, ако легендата спечели изборите за нов президент
14 апр 2020 09:44, Красимир Ангелов
6
Стилиян Петров може да върне Павел Колев в БФС
Снимка: БГНЕС

Настоящият изпълнителен директор на Левски Павел Колев може да се завърне в БФС. Това ще се случи, ако легендарният Стилиян Петров спечели изборите за нов президент на футболната централа, съобщава "Меридиан мач".

По принцип конгресът трябваше да се проведе през юни, но заради пандемията бе отложен за есента. Самият Стенли все още не е обявил официално, че ще се кандидатира за поста. Според някои информации обаче именно той е фаворит за наследник на Борислав Михайлов. Първоначално Петров отричаше, но наскоро намекна, че обмисля вариант да се кандидатира за поста.

Павел Колев дойде в Левски в началото на 2019 г. именно от БФС, където заемаше поста на зам.-изпълнителен директор. Преди това Колев бе пресаташе на родната централа.

Стилиян Петров и Павел Колев са се сближили около курса на УЕФА за управление на икономика на спорта, който бе създаден само за бивши футболисти и бившият халф завърши. Настоящият ръководител на Левски помагал много на Стенли по време на ученето. Както е известно, с новата диплома Петров вече има право да работи като генерален мениджър на европейски футболни клубове. Според запознати Колев вече се е свързал със Стенли и двамата обсъждат евентуална съвместна работа в БФС.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам защо Стенли, след тази буря която преживя, не си гледа спокойствието и здравето.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може,но на ужким.Тези търтеи и нищонеправци са дотука.
3
0
 
4
 
! Отговори
Коки преди 4 години
Отново на топла хранилка.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меринджеи бол, футбол хич.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В какво е легенда Стенли?Помня как легендарно паднаха след като обърка една топка в центъра от Швеция и станаха за смях на онова европейско.

Спонсорирани публикации