Ще има ли нов фалит? ЦСКА е пресъхнал финансово

Това обяви Раул Албентоса
21 апр 2020 12:58, Георги Пешев
25
Ще има ли нов фалит? ЦСКА е пресъхнал финансово
Снимка: БГНЕС
ЦСКА вече няма възможност да плаща огромни заплати на чужденците и заради това започва да се разделя с тях. Това заяви доскорошният защитник на "червените" Раул Албентоса в интервю за Marca.
 
Испанецът напусна "Българска армия", след като се съгласи да разтрогне договора си по взаимно съгласие. По неофициална информация, заплатата му е била огромна – 40 000 евро месечно.
 
"Пресъхнали са финансово. Не могат да продължат да плащат на всички чужденци, поради което трябва да се разделят с някои от тях. Не създадох проблеми на клуба. Предпочитам да си оставя вратата отворена за евентуално завръщане, отколкото да се занимавам с адвокати и дела", заяви Албентоса.
 
Припомняме, че Gol.bg още миналата седмица обяви още с кои чужденци ще се раздели ЦСКА. Не е изключено бройката да стане и по-голяма. Всичко зависи какво ще е финансовото състояние на клуба, което става все по-тежко заради пандемията от коронавируса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може фалирал отбор да фалира пак,Теа пресъхнали те са от Ловеч.
22
0
 
5
 
! Отговори
цск Арда преди 3 години
От 11 футболисти гонят 16 но си имат нов треньор.
21
0
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Жоре, няма как мъртвец да фалира. Бъди коректен с имената на отборите.
20
1
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТОВА Е МНОГО ХУБАВА НОВИНА ЗАЩОТО СЕГА ЦСКА СЛЕД ТОЗИ ФАЛИТ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ В ОРИГИНАЛНОТО ДРУЖЕСТВО БЕЗ ТИРЕ КОЕТО ПРЕМИНА ПРЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ И МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА ОТНОВО!
19
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Дано гледаме повече българи като се поднови първенството.
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славия да се готви за припознаване.
17
2
 
12
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Аз не разбрах, само чужденците ли вземат огромни заплати в тире-то ???!!!Българските футболисти на мизерни заплати ли са, или на минимални, опса, то е същото ...
16
6
 
15
 
! Отговори
ТИРЕ е нов отбор преди 3 години
ТИРЕ е нов отбор, създаден незаконно от внуците на онази банда дето 1948г. създаде ЦДНВ, и без нито една титла или купа. ТИРЕ е единственият отбор в света, имащ музей на Спортната слава на друг отбор, пълен с купи и червени петолъчки, какъвто дори в С.Корея, Китай и Куба нямат.
15
2
 
10
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
И друго гришата никога няма да се унижи да кандидатства по програмата 60/40 като онзи големия богаташ,медиен бос и собственик на зеленото отборче!
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излязъл ли е някой от ЦСКА да потвърди!?Истината е,че към този момент отборите нямат приходи,а разходите си вървят!Нормално е след края на сезона,да се разделят със скъпоплатените чужденци,остават тези,които може да се продадат,а и ще бъде добре за футбола ни,да се залага на български момчета!Просто ще има рестартиране на бг футбола!
13
4
 
18
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
12
2
 
10
 
! Отговори
Ахааа преди 3 години
ЦСКА-'.:;""(София),идваааа
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С години крадат, фалират клубове, лъжат запалянковци и държава, унищожават спорта целенасочено, а сега рев. А от български футбол смисъл няма така или иначе, с чужденци, натурализирани бразилци и родни таланти пак сме последна дупка на света, реална конкуренция са ни Бурунди и Непал, там може да вземем точка.
10
5
 
7
 
! Отговори
Испанско Пинокио преди 3 години
Ако тази испанска 'тояга' не спре да дава лъжливи данни, то от "Българска армия" ще му затворят окончателно оставената от него "отворена врата". Нагъл нагъл.До този момент не е оповестено и потвърдено от въпросните 14-15 чужденци това което 'тоягата' разгласява медийно от една седмица.
9
8
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Обединено Кралство! ... Левски никога няма да си сложи на челото червена кремълска петолъчка, Апостола още приживе предупреждаваше тези дето искат да доведат миризливия казашки ботуш в Булгурско, че ще им резне чепките ... !!!
8
20
 
8
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
На някои журналисти много им се иска фалиралите подуянски телета да не са сами. Няма как да стане. Всички чужденци ще си отидат, подуянското недоразумение също. ЦСКА ще ви надживее синьо-зелената повърня
7
6
 
13
 
! Отговори
Трола преди 3 години
Спокойно пак ще го прекръстят. То кака трябва да прави всеки отбор щом е разрешено. Прибираш парата и всяка година обявяваш фалит. Открива ново АД и догодина пак.
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кризата удари и ритнитопковците. Ще трябва да си търсят друго препитание.
5
15
 
8
 
! Отговори
Обединено Кралство! преди 3 години
Време е да се обединят двата грандове! Левски и ЦСКА под общо име ПФК София, или ПФК Сердика и отбора да заиграе в червено-синьо!
4
5
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Божков поне го ограничи държавата, но Микренския бос и един Ковит му беше достатъчен за да свие платната ... Преименуваната фирма от Борисовата градина, май пак ще обявява фалит и пак ще и се наложи да си сменя Булстата, а "славната и исторя" отново ще се проиграва на търг ... !!!