Араби вадят пачки за Паулиньо, спасяват Левски

Шабаб ал Ахл от ОАЕ иска да купи атакуващия футболист
23 апр 2020 09:12, Красимир Ангелов
4
Араби вадят пачки за Паулиньо, спасяват Левски
Снимка: БГНЕС

Крилото на Левски Паулиньо отново може да стане съотборник с швейцарския халф Давиде Мариани. Полузащитникът миналото лято премина в Шабаб ал Ахли. Сега клубът от ОАЕ вече е стартирал работа по предстоящата селекция, а според местните медии "ловът на поевтинели играчи заради пандемията от коронавирус е започнал".

Клубът ще се огледа първо за помощ от партньори, с които е работил, а след това ще потърси други контакти, пише "Тема спорт".

Не е тайна, че Паулиньо и Мариани имат един и същи мениджър (б.а. - швейцарец), който ги доведе на "Герена", а сега може да ги събере отново в ОАЕ.

Бразилският флангови нападател на "сините" отдавна е следен от чуждестранни клубове. Той прави добра кампания, като има 23 мача в елита, в които е вкарал 7 гола. Крилото пристигна в клуба през 2018 година по настояване на Делио Роси. Бразилецът дойде като свободен агент - бе прекратил отношенията си с украинския Заря (Луганск). През пролетта на 2018 година реализира 7 попадения в 15 мача.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ЛевскиОАЕПаулиньо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
П.К. преди 3 години
За по-малко от 20 милиона даже и снимка няма да им пратя
2
1
 
3
 
! Отговори
1992/20 преди 3 години
A НАП си иска задълженията. ПЛАЩАЙ!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кланете се още на арабеските, разпродадохте всичко. Българина освен да прави чупки в кръста за друго не става, кажете добър ден на новото робство.