Кобрата се изправя пред Антъни Джошуа пред празни трибуни?

Мениджърът на Джошуа е готов да организира мача дори и така
10 май 2020 21:17,
41

Мениджърът на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, е готов да организира сблъсъка с Кубрат Пулев дори и пред празни трибуни, съобщава Bulgaria ON AIR.

Кобрата трябва да се изправи срещу британеца за три от поясите. Има три варианта за двубоя. Ако двубоят остане в Англия, със сигурност ще бъде без публика. Опции са още Саудитска Арабия и Хърватия. Според Хърн събитието може да се проведе на стадиона на "Тотнъм", а той е готов да го превърне в "нещо наистина невиждано до момента".

"Готов съм на всичко. Да пресъздадем на живо спорт по невиждана досега система и да се говори с години за това събитие. Трябва да предвидим, че и за напред ще има катастрофи, които ще ни спират от прекия контакт. За това трябва да сме иновативни", категоричен бе той.

Той ще опита да дебютира с иновации още за двубоя между Александър Поветкин и Дилиън Уайт. Срещата е предвидена за 4 юли в Манчестър, пред празни трибуни и, ако мине по план, то следващото голяма събитие ще бъде битката между Кобрата и Джошуа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Аксел преди 3 години
Айде давайте го тоя *** мач та хем да затворят голямата уста на нашия въздуха и най после да спрете да пишете за Пулев това Пулев онова, кога е спал с оная крава че наистина ми омръзна. Джошуа едва ли ще се излага с Нашия ***.
35
0
 
0
 
! Отговори
Никола преди 3 години
Българин да, кубрат не е синоним на патриот. На мен лично не ми е кумир и еталон. При мача с кличко..... беше да кажем неравностоен очевадно. Много пара локомотивна, гаранция че ще бъде реплика на мача с кличко.
34
5
 
1
 
! Отговори
Дамян преди 3 години
Селяни и чалгари сте вие, мишоци с тумбаци. Аз се надявам нашия да отнесе отнесе главата на тая пушилка.
33
1
 
1
 
! Отговори
Стар Левскар преди 3 години
Кобрата няма да издържи и три рунда ...По - добре да си стои по чалготеките !
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джошуа е машина , отлично трениран атлет с изключителна физика , но не е талант в спорта под никва форма , а нашия е кютук селски побойник без грам професионализъм дет не сънувал че ще получи такъв шанс в живота.
31
3
 
6
 
! Отговори
Bluesky1 преди 3 години
Голям пердах ли че отнесе Кобрата!? Абе, по-добре нека си се бори с Андреа в спалнята...хахахаааа!
30
1
 
8
 
! Отговори
заклет фен преди 3 години
Да знаем Кобрата ще се бие срещу Пулев, а Кубрат ще е съдията.
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, на 40 години направо го виждам как го смачква. Мексиканеца е 8 години по- млад и 2 пъти по- експлозивен от нашия и носи на бой също 2 пъти повече от нашия, затова стана световен шампион. Като видяхте един мазен човек да побеждава Джошуа и си казахте, че Джошуа не е нещо особено? Ами тепърва Джошуа ще си го изкарва зловещо на всички които му се присмиваха че паднал от едно мексиканско кюфте. Само че мексиканеца не беше случаен.
28
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да го смачкаш бегача, Кубрате !!!! Искаме да те поздравим като световен шампион !!!!
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кубрат на 40 години ще иска да побеждава 31 годишния робот Джошуа?Няма да има мач. Кубрат ще се откаже за втори път срещу него! Вече е твърде стар и той много добре го знае това.А и да е в разцвета на силите си пак нямаше да има никакъв шанс срещу АJ, камо ли на тия години.
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще победи когато цъфнат налъмите.Явно от много опит т.е.от многото удари в главата ,които е получил е дал накъсо.Иначе защо ще ходи да се излага.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***...нашия по надпиване с ракия 100% го побеждава.
24
12
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Естествено че Пулев ще победи.Има много по...голям опит и е доказал,че лесно не се огъва и...носи на бой.Англичанчето малко ми се струва...паркетен боксьор.Много зависи и от моментната форма и умението правилно да се разпределят силите в това върхово натоварване.Все пак Пулев е с по...голям опит,а и удря...яко.
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кобра недей бе,послушай Бойко.Все ще измислим някоя лъжа.Кажи че имаш стомашно разстройство един два дни преди мача,че да не изглежда съмнително.
22
4
 
9
 
! Отговори
Бойко преди 3 години
Кобра, недей бе човек, не ни излагай пред чужденците, имаш си достатъчно пари така че му пиши на Джошуа, че на тази дата имаш среща в Банкя и не можеш да присъстваш!!!
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Математик, Кличко след като прати Джошуа в нокдаун веднага след това се опита да го довърши, но не можа да го нацели и след това въздуха му свърши защото вече беше твъърде стар. Беше тогава на 41 години. На 35 години Владимир Кличко убиваше Джошуа. Но говорим все пак за легендата Владимир Кличко, не за Кубрат.
20
3
 
4
 
! Отговори
Математик преди 3 години
До 18:Прав си донякъде.Джошуа има и конфузни загуби. Едната му е като аматьор от един среден румънски боксьор.Втората му загуба е от мексиканчето.Мачът с Кличко можеше и да завърши с нокаут за Кличко, но украинеца мислеше да дебне за удари отново вместо да го завърши.Моето мнение е 90/10 за Джошуа.
19
3
 
6
 
! Отговори
Гробар преди 3 години
Андрейче, парцелите в Орландовци станаха скъпи- 2 квадрата 5 бона, миличка! А и за надника ни с брачеда по 50 лева да изкопаем гроба? Останаха ли ти парички от мача с Кличко, мила?
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ще е последния мач за нашия след като оня робот го пребие и ще окачи ръкавиците на пирона. Това е ясно и на малките деца. Дано поне за 5 милиона евро Джошуа не го убие, а само да го нокаутира.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Математик, ако щеш Пулев цял живот да тренира със спаринги като братята Кличко, пак не може да добие оня потенциал че да победи Джошуа. Просто няма капацитета за да се противопостави на Джошуа, както и да тренира и по колкото си иска да тренира. Или го имаш таланта или не.