Наско Сираков може да се завърне в Левски до дни

Очаква се той да стане президент
11 май 2020 08:55, Красимир Ангелов
27
Наско Сираков може да се завърне в Левски до дни
Снимка: БГНЕС

Наско Сираков се приближава все повече до завръщане в Левски, твърди "Тема Спорт". Разговори с него по този въпрос вече са водени от Константин Папазов. Със сигурност в момента клубът се нуждае от голяма фигура в този тежък момент.

Именно това ще е и мисията на Сираков - той трябва да обедини всички около себе си. Най-вероятно легендата ще заеме длъжност, може дори да е президент. Такава идея узрява отдавна - още от времето на Спас Русев, а след това се прокрадна и покрай идването на Васил Божков на "Герена".

Сираков е най-успешният ръководител в модерната история на Левски. Той на три пъти заемаше поста спортно-технически директор, а във втория си престой бе изпълнителен директор заедно с финансиста Константин Баждеков. Като шеф той стана 5 пъти шампион на България с Левски (2000, 2001, 2002, 2006 и 2007 г.), вдигна 5 купи на страната (2000, 2002, 2003, 2005 и 2007 г.), както и две суперкупи (2005 и 2007 г.).

Сираков е легенда на "сините" и като играч - той е голмайстор №1 в историята на клуба със 165 шампионатни попадения, а във всички турнири головете му са 209.

Обикновено Наско Сираков върви в тандем със Станимир Стоилов. Завръщане на Мъри на "Герена" обаче на този етап е невъзможно.

Още новини от лагера на "сините" четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакайте си вие Черепа да ви хариже акции...Той винаги взима ,не дава. Гответе се за фалит. Леля Дора иде с кочаните.
23
3
 
6
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До ДДТ ... Да, точно тези "митични акции" са спасението тъй като в тях е вложена собствеността на клуба, а при положение че Божков се укрива нито един инвеститор или рекламодател намя да инвестира в клуб чиито собственик се преследва от правосъдието и не се знае какво ще се случи със собствеността му ... Ако акциите се превхвълят чрез Тити на феновете, ще се намерят и инвеститори и рекламодатели защото всеки знае какво представлява Левски за България ... и като клуб и като име ... !!!
22
4
 
5
 
! Отговори
ДДТ преди 3 години
Тези митични акции ли са спасението!? Ако струват нещо, Божков няма да ги даде за без пари ,а ако не струват нищо за какво са им? Знае ли някой колко са акциите,има ли ги на фондовата борса и колко струва една акция?
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямам против т.н. синя легенда Сираков, но по негово време в Левски имаше само далавери с трансфери.Не е то йчовекът.Трябва им мениджъри, а не "легенди" футболисти, които си нямат и представа от управление.Ноо...заслужават си съдбата всички "сини фенове".Заслужават си и Тити.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Титито ще опъва каиша,а Наско само ще го ръчка с остена и ща дава интервюта ,,с райбер'' на младички журналистки с къси полички.А после Кака ще вдига раменете както при всяка изцепка и ще вика,.,,е какво толкова станало, .....''.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
касата е празна, трябва да се пълни, а не да се изпразва
18
1
 
5
 
! Отговори
4epa преди 3 години
НАСКО Е ТАРИКАТ- ЗА НЕГО ДРУГИТЕ СА БУДАЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!
17
2
 
5
 
! Отговори
ФК,, Лафчис-Цола,, преди 3 години
Всичко зависи от другарят Борисов !!! Да му се помолим !!!
16
1
 
10
 
! Отговори
Миро преди 3 години
Този е едно мекотело. Колко пъти се маха и се връща? Пари да има. Все му е тая.
15
1
 
9
 
! Отговори
Фенъ преди 3 години
Ами пари от къде? Насо ГЗ го знаем какво представлява....
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва Пиночет за футбола.Да ги събере всички на един стадион и дотам.
13
1
 
8
 
! Отговори
Ром'с преди 3 години
Не, няма да се върне Сираков... ! Клюка новина Е това.
12
2
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Да искате да ви управлява човек, който два пъти ви прави за смях пред футболния свят/визирам случая Петев, и свалянето на гащетата/, който е доказан далавераджия и комарджия, на който единствените му безспорни качества са да прави "организация", това си е жив мазохизъм.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм оптимист...На Герена е голяма каша от години.Трябва нова финансова, разумна политика, ако може алчността да се сведе до минимум, да се даде на момчетата от школата да се изявяват. Когато отбора се позакрепи, тогава да се мисли за 5-6 чуждестранни попълнения. Сега и не ги знам колко са...
10
1
 
12
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Не бе, Наско, фалшива тревога, няма за крадене още, кротувай сега!
9
2
 
13
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Като гледам снимката, и Гонзич май е в играта
8
3
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Тити се оказа единствения Левскар с чисто сърце, Колевците и СиЕ свириха отбой веднага щом спряха да получават заплатите си, последния път когато Наско беше свързан с клуба се стигна до събличането на един треньор - Петев, а Наско тогава беше ням наблюдател и безпомощно вдигаше рамене. Славния път на Левски в Шампионската лига пък приключи с конфликта му с Батков, когато неможаха да се разберат за едни пари ... Сага Наско ще иска да сложи ръка в/у пакета с Акции, които Тити извоюва ... !!!
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще издържа Левски с печалбите си от покер, хаха
6
9
 
2
 
! Отговори
Не съвсем преди 3 години
До АнонименНаско разбира и от правене на пари и от ръководенето на парите. До момента друг като него на Герена не се сещам да е имало.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И той и жена му само гледат да лапат, онази пък в художествената гимнастика като е захапала кокала докато е жива няма да го пусне, всички който искат да се развиват трябва да и се отчитат на нея, няма развитие.

Спонсорирани публикации