Феновете пак спасиха Левски, събраха 143 000 лв. на НАП

"Сините" няма да имат проблеми с данъчните власти поне до края на юни
15 май 2020 17:07, Красимир Ангелов
41
Феновете пак спасиха Левски, събраха 143 000 лв. на НАП
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски събраха поредната вноска от 143 000 лева, която превеждат на НАП всеки месец.

"Сините", чрез своя официален сайт, обявиха, че парите са налични от вчера и ще бъдат преведени към Агенцията по приходи.

Това означава, че Левски няма да има проблеми с данъчните власти поне до края на юни, което е сериозна глътка въздух в битката за оцеляване на родния гранд.

Запалянковците стартираха и събиране на вноската за месец юни, която е в същия размер. До този момент са осигурени 14 365 лева, съобщава "Спортал".

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
А 26 милиона ще могат ли да съберат?
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тези л..ъ...ж..и ,разбраха вече всички ,че ги захранвате с парчета от баницата ..браво на държавното ни управление
34
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подуяне е неприятно място.Ж.к Люлин е отвратително място.
33
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 681По комунистическо дружество от подуянското няма. Да му плащат дертовете и хора, които пет пари за тези ритачи на топка, както и за безумните им фенчета не дават.Ако се откажете да ползвате името на Апостола ще ви позволим да същесвтувате,
32
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хулиганчетат ли събраха сумата? Този обор е най-вредният за страната. Дори тирето не дразни толкова, да не говорим, че в много далечното минало под името ЦСКА са имали някакви успехи, макар и малки.
31
2
 
3
 
! Отговори
Бум преди 3 години
До АнонименАбе ***, чрез ДМС Левски от 4 месеца чрез СМС се събират средства. Явно не си математик, но явно, че нямаш акъл и зъбите да си миеш! Бум
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепа яко клати Лойко, не като Мустака - който се оказа бъзльо - взе едни пари и духна в Сърбия и си наляга парцалите. С тия пари, Мустака и Черепа могат да врътнат голям панаир на душманите си, но явно повече им харесва да ги харчат за друго... за туй ще са в чужбина, както още милиони българи - изгонени от хунтата. утре ще нарочат някой друг, който е неудобен или не си плаща достатъчно. 21 век, държава от ЕС. смях голям
29
0
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Някой от футболистите отчете ли се?
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А нещо за Лилана събраха ли, че Божката го закъса?
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имал, дал...
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имали бол пари - дали ги на будали дето падат с 4:0 от зъболекари аматьори на Кипър ли беше Малта ли беше - някаква островна държавица. живи и здрави да са... вече си имат Бойко с основен пакет акции, да им е честито на левскарите. циркът продължава
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярвате ли оня ден имаха 10000 , вчера събраха 10000 и изведнъж днес още 140000 никой не знае как . Това е моделът КОЙ .
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той не умира..А комунизма умря,както и 51-годишния му храненик...
23
3
 
5
 
! Отговори
говорит москва преди 3 години
ДЕНГИ НА ВЕТЕРЬ
22
5
 
7
 
! Отговори
681 преди 3 години
Левски никога няма да се умре като комунистическия клуб, просто защото винаги е бил обичан от всички прослойки на обществото и то във всички времена. Точно заради това е наречен отбор на народа, защото винаги ще се намерят политици, общественици, бизнесмени, влиятелни хора или стотици хиляди верни привърженици, които са готови да помагат с цялото си сърце, душа и средства.
21
1
 
8
 
! Отговори
Истина и правда преди 3 години
Това е арогантност граничеща с цинизъм футболистите и техните клубове, които получават огромни и дори незаслужено големи заплати да очакват феновете им които със сигурност получават много по-малки заплати от тях и дори по време на криза вероятно повечето са безработни така че дори социалните обезюетени на футболистите са по-големи. Кога ли ще доживеем богатите да се сетят за бедните и да им помогнат да оцелеят,сигурно когато камила мине през иглено ухо тогава богат може да прояви човечност.
20
2
 
4
 
! Отговори
Божков преди 3 години
Благодаря на феновете, че ми плащат данъците.
19
3
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш преди 3 години
А казват имало криза, безработица, заплатите били ниски .... нищо няма и заплатите са явно високи щом хората така щедро раздават пари! Само да съм чул/прочел, някой да каже, че парите не му стигат или нещо подобно.
18
4
 
6
 
! Отговори
марко преди 3 години
Тези,сини фенове на Смехуркото Тита Папазов денонощно слушат,големия хит на Дайър Стрейтс от 1985 година,"Пари хвърлени на вятъра".Хора, опомнете се,вече сме 2020,като година и трябват,заплати,дневни,командировъчни,даже премиални и нови попълнения и още и още плщания и ...решения!Вече нищо не е същото ,а НАП са в очакване и готовност до преглътнат от юни горчивия ХАП!
17
10
 
0
 
! Отговори
Робърта преди 3 години
Говедца съберете и за моята заплата 3 заплати по 40000 Е да 120 хилки Хиндилян плащай или ще ви съдя в Лозана