След 3 г. разследване: УЕФА призна за "сеч" на Барса – ПСЖ 6:1

Дисциплинарната комисия реши, че Дениз Айтекин не се е справил с мача
18 май 2020 15:23, Георги Пешев
23
След 3 г. разследване: УЕФА призна за "сеч" на Барса – ПСЖ 6:1
Дисциплинарната комисия на УЕФА е взела решение, че германският съдия Дениз Айтекин не се е справил със задълженията си на мача от Шампионската лига “Барселона” - “Пари Сен Жермен” (6:1), и ще предложи на съдийския комитет той да бъде понижен в категория. Това съобщи френското издание Onze Mondial, цитирани от "24 часа".
 
Не е ясно защо разследването на евроцентралата отне цели 3 години от знаменития обрат. Няма и подробности за това какво точно е объркал реферът, но от ПСЖ имаха цели седем сериозни претенции за решенията му. 
 
 
“Барселона” елиминира френския шампион в невероятен двубой, след като първият мач бе загубен с 0:4. След това обаче каталунците стигнаха до достатъчното 6:1 в реванша.
 
Сред решенията на германския рефер бе и спорна дузпа в добавеното време на двубоя, която бе вкарана от Неймар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: футболУЕФАбарсаПСЖ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3 години им били нужни за да направят анализи, да изгледат всичките видеа, така като гледам са правили и разработки кой къде стоял на какъв ъгъл на виждане и тн ..Сега си помислете, че на съдията са му дадени някакви секунди да види (нямаШЕ повторения нито ВАР) и да прецени дадена ситуация. А и заглавието е манипулативно.Казва се, че съдията не се е справил а не, че е подкрепил единия отбор и е рязал нарочно другия.. семантика ще кажат някои, ама насажда негативизми не към съдията а към отбор.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм фен на Барса , но още по време на мача откровено споделих, че съдията подпира отбора. Между два големи *** трудно можеше да се стигне до такъв обрат от 0:4 до 6:1,без услужливата помощ на рефера!Най-големия губещ от това беше Унай Емери, незаслужено изгонен от ПСЖ след тази историческа, но и леко срамна драма за футбола.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 17В повечето неща си прав и съм съгласен, но специално този мач /94-та/, ни прецакаха.Само този мач!
20
5
 
0
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Досега не съм чул или прочел ние да сме играли слабо...виновни са съдиите,публиката,времето,топката, международното положение и марсианците. А по отношение на прословутият мач Италия България...първото полувреме на терена бе само един отбор... Италия.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това беше нареден мач. Няма как да стане такава обръщалка, от 4:0 до 1 : 6 в реванша.
18
1
 
5
 
! Отговори
От Германия преди 3 години
Дениз Айтекин... *** той чист ариец!!!
17
1
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 години
до 15 "Носена" топка не беше, бра'чед. Беше си баш "блокада" с две ръце от Костакурта при удара на Костадинов в наказателното на Италия. 1000%-ва дузпа и Стоичков я вкарваше и не се знаеше при 2-2 какво щеше да стане. Тоя френски....не искам да казвам епитети, че ще ме баннат- направи най-голямото ограбване на българският национален отбор за всички времена.
16
1
 
12
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Я сега се върнете доста назад във времето. Около 12 или 13 години. Тогава се изигра най срамния мач в ШЛ с участието разбира се на Фарса. Тогава след зверска касапница Фарса победи Челси. Свикнали сме на срамни мачове и бутане на гнома до поредната титла
15
1
 
12
 
! Отговори
Токсиколог-любител преди 3 години
До коментар 1. - що 1986-а да гледаме? ? ! Да видим полуфинал България -Италия през 1994 - французина можеше да свири на Костакурта ""носена топка"" ако беше волейбол.....ама понеже футбол - нищо, замълча си!!!Позор. .. ..
14
0
 
20
 
! Отговори
Бате Гойко преди 3 години
"германският съдия Дениз Айтекин не се е справил със задълженията си на мача от Шампионската лига Барселона - Пари Сен ЖерменЕ как да не се е справил? Толкова зор видя човекът, докато избута Барса, а сега искат да го понижават. Дано барселонците да са го обезпечили достатъчно, за да компенсират понижението.
13
3
 
21
 
! Отговори
A преди 3 години
На тези "умове" им трябваха 3 години да разберат нещо, което се видя от цял свят в реално време... Нямам думи.
12
1
 
9
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Браво на яркия самобитен творец с черни гащета, богата интуиция и ярко въображение - успя да класира Барселона в следващата фаза въпреки тежката загуба в първия мач.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дo 9Извинявай, трябваше да напиша че съм написал и коментар 4 )))
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Костов го разследват 20 г и нищо.
9
2
 
7
 
! Отговори
ТТ преди 3 години
До Анонимен 8Беше страничен наистина, но ситуацията се разигра на 15 метра от него...Скандалът беше огромен и още си плащаме...
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 7 Богдан Дочев не свири срещата в него мач- беше страничен съдия.
7
3
 
8
 
! Отговори
TT преди 3 години
До Анонимен 1 До 1Този съдия се казваше Богдан Дочев и след въпросния мач българин не е свирил важна международна среща...
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 5 Самият Марадона като вкарва гола с ръка, съотборниците му не се радват, а той отива при тях и им казва " Радвайте се нарочно, щото може да ни отменят гола"
5
1
 
7
 
! Отговори
мазепа преди 3 години
До АнонименГлупости, това беше божията ръка.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 2 от 1Самият страничен съдия- в случая българин( забравих му името), си признава че Е видял Марадона да вкарва с ръка топката в мрежата, но си замълчава и казва , че от това го е било срам цял живот.