Кой измежду Меси и Роналдо ще вкара първи?

Спорът вече е на дневен ред
Обновена: 20 май 2020 17:50 | 20 май 2020 17:05, Александър Попов
Кой измежду Меси и Роналдо ще вкара първи?
Снимка: БГНЕС
Спортът бе силно засегнат от пандемията през последните месеци. Над 99% от спортните мероприятия бяха преустановени, правителствата не допускаха състезателите да тренират на открито, а определени клубове попаднаха във финансов колапс.
 
Липсата на спортни събития засегна още един бранш – букмейкърските къщи, които предоставят на клиентите си скромни тиражи и минимално количество залози. Това ги подбуди да действат изобретателно и да добавят екстравагантни предложения.
 
Подобна оферта наблюдаваме в букмейкъра WinBet. Хазартният оператор акцентира основно на електронните и виртуални спортове, на казино игрите, а отскоро предлага залози за подновяването на отделни шампионати. Ако следите отблизо ситуацията с коронавируса и имате наблюдения кое от елитните първенства ще започне първо, опитайте късмета си в платформата.
 
Меси или Роналдо, кой ще реализира по-напред?
 
Спорът между Меси и Роналдо стои на дневен ред дори когато светът се вълнува от здравословното състояние на населението и задаващата се финансова криза. Доскоро двамата се съревноваваха в Ла Лига, но след преминаването на португалеца в Ювентус, съперничеството леко поутихна.
 
Winbet се опитва отново да съпостави двамата най-добри в наше време, задавайки следния въпрос на потребителите: “Кой ще вкара първи след подновяването на футболните първенства?”. Разбира се, паралелът не е съвсем коректен, тъй като не са обявени официални дати за старта на Серия А и Ла Лига. Това води до усложнено прогнозиране и по-трудно отгатване на печелившия в своеобразната надпревара. Поради тези обстоятелства букмейкърът поставя изравнени коефициенти (@1.85) на голмайсторите на Барселона и Ювентус.
 
Кой ще вкара първи във Висшата лига
 
Ексцентричните залози на оператора не приключват дотук. Познавачите на Висшата лига могат да прогнозират кой измежду топ нападателите ще отбележи първи след подновяването ѝ. Трейдърите предвиждат, че това ще е или Серхио Агуеро, или някой измежду офанзивните играчи на Ливърпул – Салах или Мане. Реалистични шансове получават също Варди, Кейн и Обамеянг.
 
Битката на вратарския пост е още по-ожесточена. Едерсон, Алисън и Де Хеа показаха нееднократно през сезона защо са най-скъпоплатените и ценени вратари в Англия. Букмейкърът УинБет обаче поставя залог кой от тримата ще инкасира гол най-напред. Очаква се това да е стражът на Манчестър Юнайтед, тъй като след рестарта на Премиърлийг, Ман Юнайтед гостува на Тотнъм.
 
Още дългосрочни залози
 
За познавачите на други футболни първенства и спортни дисциплини са приготвени отделни залози. Например феновете на германската Бундеслига могат да прогнозират дали Левандовски ще се разпише преди вундеркинда Ерлинг Холанд.
 
За почитателите на българския футбол откриваме две предложения – коя ще е финалната двойка за Купата на България и кой от столичните грандове ще финишира по-напред. Експертите очакват Вечното дерби да сложи финален щрих на надпреварата за Купата, докато шансовете им за по-предно класиране остават изравнени.
 
В програмата на букмейкъра ще се натъкнете също на специален залог кой от топ тенисистите първи ще вдигне трофей от Голям шлем. Според предоставените коефициенти това ще е Новак Джокович, но изгледите за успех на Федерер и Надал не са за подценяване.
 
В случай, че следите изкъсо NBA, можете да предвидите кой измежду Дончич, Йокич, ЛеБрон и Уестбрук първи ще направи трипъл-дабъл.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Лео Месироналдоwinbet
Още от