Берое би с 3:0 Черно море, заралии изместиха "моряците" от Топ 6

Мартин Камбуров с гол 231 в кариерата си
3
Берое би с 3:0 Черно море, заралии изместиха "моряците" от Топ 6
Снимка: Lap.bg

Берое победи Черно море с 3:0 и по този начин си гарантира място в първата шестица на родния футбол. С този успех "зелените" от Стара Загора изместиха именно "моряците" от шестото място.

Мартин Камбуров откри резултата от дузпа със своя гол номер 231 в родния футбол. Алуин Фал направи резултата 2:0 през първото полувреме, а влезлият като резерва Зоран Йосипович направи резултата класически.

Черно море игра с човек по-малко повече от едно полувреме, след като Стефан Станчев бе изгонен за втори жълт картон.

Всичко за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Какъв истински ЦСКА, вече няма такъв. Черно море си правят тънки сметки, но може дори седми да не станат и да гледат плейофа през крив макарон.
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Великият Камбуров вече е само на 22 гола от рекорда на Жеков. Ако е вярно, че ще ходи в истинския ЦСКА, който като всички други фалирали отбори, имащи чест и достойнство, извървя пътя от най-ниското ниво и се завърна, то тогава дано да успее да задмине този рекорд на припозналия ловешкия тумор ветерана Жеков. Успех, Камбо и нали знаеш кои са ти абонатите. Иначе Берое са самоубиха с тази победа, тъй като влизайки в топ 6, няма да могат да играят в европа, а Черно море ще може чрез плейофите.
1
6
 
14
 
! Отговори
x преди 3 години
Ти за мен си всичко,ти за мен си любовта,за тебе аз живея,и за тебе ще умра,Ооооо, Берое Зара,един единствен си на света.