Конър Макгрегър пак се отказва: Предлагат ми тъпи битки!

Играта вече не ме радва толкова, обяви звездата
24
Конър Макгрегър пак се отказва: Предлагат ми тъпи битки!
Снимка: БГНЕС

Ирландската суперзвезда в бойните спортове Конър Макгрегър разбуни духовете с изказването, че отново се отказва от спорта, съобщава Boec.bg.

Бившият двоен шампион на UFC го направи в социалната мрежа Twitter без да дава много подробности, затова беше потърсен от ESPN за коментар.

"Играта вече не ме радва толкова“, започна Конър. "Цялото това чакане. Нищо не се случва. Преминавам през възможните си противници и няма нищо, което да ме развълнува".

"Скучно е. Гледах предишното събитие, изгледах UFC 250 също. Вече не съм толкова ентусиазиран от играта. Не знам дали е заради липсата на публика или просто вече не го чувствам", посочи шампионът.

"Имах свой план за действие, но постоянно ми сменят килограмите и съперниците, в устата на всички хора съм. Предлагат ми тъпи битки. Не ми пука – приключих", заяви Конър Макгрегър.

Какво още каза той вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ММАКонър Макгрегър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 19 Аз затова уважавам повече смесените бойни изкуства отколкото бокса, защото те се доближават максимално до реалния бой на улицата. Ако Хабиб и Майуедър се спречкат на улицата и тръгнат да си налитат- Хабиб ще разкаже на Майуедър играта точно за няколкоко секунди като го събори на земята и го удуши.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 18 Ми той и Хабиб беше обявил преди 3 години че иска да се бие с Майуедър в боксов мач, но след това го вразумиха от щаба му да не приема подобно предизвикателство, защото Майуедър ще го бие на бокс, както Хабиб пък ще бие Майуедър още в първия рунд при ММА правилата, като му скочи в краката и го овъргаля на пода и го задуши набързо и Майуедърчо става жалък.С други думи- всеки( жаба) да си знае гьола.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по-т'ъ'п'а битка от тази в, която той реши да играе боксов мач. Много време преди мача боксьори предрекоха, че този мач е без интрига където 100% тоя ще загуби, но всичко се прави заради парите. Според мен главната вина за оная порнография бе на Медуеър, но той е алчен за пари. Ако беше честен щеше да нокаутира тоя клоун на снимката още в първата минута.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам 2 думи за тоя на снимката:Медиен клоун!Прави си реклама преди мачовете с идиооотското си поведение спрямо съперниците си и толкова!
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 8 В първия мач между Диаз и Конър, Диаз не го победи по точки, а чрез събмишън- удушаваше го във втория рунд преведено на български и Конърчо се предаде потупвайки с ръчичка, както Хабиб го удуши тоя ирландски папагал.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 12Какъв реванш, бе? Ти не виждаш ли че Конър се е пропил с уиски и затова се отказва?Още преди 2 години се беше пропил, ти говориш за мач -реванш с Хабиб? Че нали Хабиб още в първия рунд и ще го удуши тоя ирландски алкохолик ако се срещнат сега.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 12Значи според теб човек който се кефи на Хабиб е турчин.... или просто мюсюлманин само защото Хабиб е мюсюлманин???Ти си изтървал влака отвсякъде.Цял свят му се възхищава на Хабиб, бе !А за сълзите на Хабиб си леко в грешка- рева не Хабиб, а оня от екипа дето Хабиб му налетя скачайки през оградата...лицето му беше в синини на тоя дебелия с бялата фланелка от екипа на Конър, след като Хабиб му скочи и го нацели. )))
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хгъ
12
3
 
0
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Хаха, турският *** няма никакви аргументи. Върви да бършеш сълзите на Кабиб, че бил накърмен от лошите думи. Само жалки същества като теб и Кабиб не биха дали реванш на някого, защото знаеш какво ще се случи.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 10 Алварез??? Алдо? Холоуей? Муахахахаа...къде са в ранглистата тия имена бе мозък?А във втория мач с Диаз какво стана? Приключи мача и Конър не знаеше дали е победител, нито Диаз. Млатеха се двамата като побъркани- разкървиха се като в първия мач и толкова.
10
1
 
0
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
Коментирай истината, че на Конър не му беше планиран първият мач с Нейт, той направи услуга на Дана да запълни дупка, защото Нейт остана без опонент. Би се с почти никакво време за подготовка. Ама истината не е удобна, нали? Какво стана във втория мач като Конър имаше време за подготовка?Само Порие и Диаз? Ти *** ли си или на *** се правиш? Алдо, Холоуей, Алварез, Сероне и дори Мендез имаше само две загуби от Алдо преди ирландеца да го бие.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 6 Какъв реванш ще има бе охлюююв? Хабиб каза 100 пъти че на тоя боооклук Конър никога няма да му даде реванш, защото ако беше ЧОВЕК- щеше да му даде реванш, а той обиди баща му, народа му, религията му и затова няма да има реванш защото Конър за Хабиб вече не съществува. Набий си го в кухата кратуна!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 6 Я да сравним колко "светилища" е победил Конър И колко Хабиб, бе! Конър се би с Пориер и го нокаутира в първия рунд, защото успя да го изненада с един удар. След това срещна Нейт Диаз и в първия мач Диаз го победи по точки, във втория Конър победи по точки, но и двамата бяха разкървавени до неуснаваемост. Това са му големите мачове на Конър- срещу Порие и Диаз.Хабиб се е срещал с Майкъл Джонсън, Барбоса, Ал Якуинта, Пориер...помля ги всичките. Тези имена ли са анонимници за теб?
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 6 oт 5Извинявай че се намесвам, ама приказваш пълни глупости!Конър срещна ли се с Тони Фъргюсън, който заедно с Хабиб са на първите 2 места във вечната ранглиста? Не! За какви големи други имена ми говориш дето е победил клоуна Макгрегър? Я ме светни!
6
4
 
0
 
! Отговори
ВинетУ до 4 преди 3 години
Ирландеца е победил всички големи имена в дивизийте около него и единствено все още не е победил Кабиб. Бил "гола вода" - ти май си някакъв кретеноид. Ако им сравниш сивитата ирландеца е победил повече престижни имена от Кабиб. Каква психика му е сринал той беше развалина на пресконференцията преди мача им, където беше по-загрижен за уискито си от самия мач. И сега като се върне беше с толкова разбита психика, че мина като влак през Сероне. Като бие Кабиб в реванша какво ли ще говориш тогава?
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 4 Дагестанецът не е просто някой, а единственият непобеждаван световен шампион в тази категория- Хабиииб Нурмагомееедоооов! Уникален! А Конър след като изяде боя от Хабиб и психиката му се срина!
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше един дагестанец ли беше, който го направи смешен. След този мач всички разбраха, че е гола вода.
3
8
 
0
 
! Отговори
КонърБрат преди 3 години
По-скоро преговаря, защото му е писнало да овъртат и да го разиграват. Мъж, който си знае цената и знае какво иска е опасен. Само да внимава да не го затворят заради цвета на кожата му.
2
5
 
1
 
! Отговори
голям пич преди 3 години
Мъж та дрънка!
1
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срещу Кобрата ще е интересен мач