Мъри Стоилов отказал на Сираков да се върне в Левски

"Сините" ще имат нов треньор едва за новия сезон
Обновена: 11 юни 2020 20:16 | 11 юни 2020 20:00, Красимир Ангелов
8
Мъри Стоилов отказал на Сираков да се върне в Левски
Снимка: БГНЕС

Най-успешният треньор в историята на Левски - Станимир Стоилов, за пореден път е отказал да се завърне начело на "сините", съобщава "Дарик" радио.

Още по темата
Мъри е бил поканен лично от новия силен човек на "Герена" Наско Сираков, с когото между 2005 и 2007 г. изградиха дрийм тийма на 26-кратния първенец на България. Тогава отборът стигна до 1/4-финалите за Купата на УЕФА и се превърна в първия роден състав, класирал се за групите на Шампионска лига.

Сега обаче Стоилов категорично е отказал да започне работа в Левски и до сериозни преговори даже не се е стигнало.

"Сините" ще бъдат водени временно от Георги Тодоров, който сменя на поста Петър Хубчев. След края на сезона ще се търси постоянен треньор. Основните варианти са Ясен Петров и Славиша Стоянович.

Всичко за случващото се с Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
От църквата набедили тоя двойник на Гонзо, Марко от Силистра за апостол и сега отвсякъде го съсипват, а си е обикновен човек, сравнително добър, заклет Левскар е момчето и видео камерите го видели да плаче много тъжно и с болка при загубата на Левски с 3 на 0 от чорбата, след продажбата на Гонзо. Вдигал температура от напрежение на мачовете Левски ЦСКА, прикрийте момчето с истината, че си е обикновен човек и никакъв апостол! Всеки може да възкръсва с кинетична насъбрана енергия,дори и сатанисти
7
0
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
А тоя, който е малко двойник на Гонзо, Марко от Силистра, защо от църквата са го провъзгласили за светец и апостол и така разпространяват тази информация на всеослушание???Щото възкръснал ли?И да ви кажа възкресението е нещо обикновено, всеки може да възкръсва, дори и сатанистите,трябва ти само кинетична енергия да върнеш времето назад и да промениш.Преиначили библейските писания,тоя дето е възкръснал не е задължително той да е бил Иисус,много Иисусовци,в християнството няма заповеди,а притчи!
6
0
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
Тая порно актриса Кармела Бинг има готин естествен бюст, но не се знае чак толкова, дали няма и малко силикон, защото има силикони скъпи, дето не можеш да ги разбереш че са такива. Внимателно ставайте известни, по възможност само пред приятелската страна с това което е, а на всеослушание, противоречива информация.
5
0
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
До левскарите, прикрийте Гонзо кой е, внимателно трябва да ставаме известни! Предателството може и да не е чак фатално, но не е хубаво нещо! Да се предадеш, че си малко добър или зъл на всеослушание, или малко истинен или измамен футболист, не е фатално, но да си някой голям и да си изцяло истинен или измамен става лошо и то много известен. Гонзо може да е бил малко и на стимуланти, кой да знае.. Даже доста!
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вечния цирк с Мъри. един безкраен цирк, тоя пък се помисли за много велик., пък и тия от Герена го имат за божество, тоя селянин.
3
3
 
4
 
! Отговори
1122 преди 3 години
Абе кой нормален треньор ще иде на гей арена където Педераско ще му казва какво, как, къде да си го набие и при това без пари.
2
0
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
Ако с Тодоров победят Арда и спечелят купата пак ли ще го сменят?
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма "по-син" от Мъри. Щом той категорично е отказал, смятайте какъв бaтaк е там.