Черно море с успех над Витоша Бистрица

Това бе последният мач на “моряците” от редовния сезон
Обновена: 13 юни 2020 21:59 | 13 юни 2020 21:41, Веселина Йорданова
6
Черно море с успех над Витоша Бистрица
Снимка: LAP.bg

Отборът на Черно море записа успех срещу Витоша (Бистрица) с 2:0 в мач от 26-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион “Тича” във Варна. Това бе последният мач на “моряците” от редовния сезон.

Варненци поведоха в резултата в края на първото полувреме, когато Четин Садула си отбеляза автогол, за което допринесе и младият Илиан Илиев. В 47-ата Исмаил Иса реализира втория гол в мача.

Наставникът Илиан Илиев започна срещата с петима юноши от школата на “моряците”, а в последствие на терена се появиха още двама таланти на варненската школа.

Черно море започна с домакински натиск и още в 11-ата минута можеше да открие резултата. Мартин Минчев получи топката в наказателното поле леко вляво, финтира бранител и стреля в близкия ъгъл на стража Георги Амзин. Вратарят успя да докосне топката с крак, след което тя се отби в страничната греда. Само седем минути по-късно отново Минчев можеше да реализира. Родриго Енрике центрира от корнер, а Минчев с глава от малкия пеналт стреля над вратата.

Продължението четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
ЛоШо преди 3 години
Давайте моряци !
3
0
 
5
 
! Отговори
Мътна бистрица преди 3 години
Бг първенството стана толкова аматьорско, че вече просто не става за гледане, ако разбира се футболистите не се сбият или пък не набият съдията.
2
1
 
1
 
! Отговори
Боката преди 3 години
Ужасс !
1
1
 
5
 
! Отговори
Поли от Симитли преди 3 години
Премиер-помпиер-футбалер-тенесизка играла ли е???

Спонсорирани публикации