Смутита, пълнозърнест хляб... Как Аиша Къри отслабна?

Звездата разкрива каква диета спазва, за да има хубава фигура
12 юли 2020 13:51, Дарена Найденова
9
Смутита, пълнозърнест хляб... Как Аиша Къри отслабна?
БГНЕС

Аиша Къри е от онези жени, които гледате по телевизията или в романтични филми. Тя среща съпруга си Стеф Къри, когато той все още не е голяма спортна звезда, но двамата се влюбват от пръв поглед. Аиша е до Стеф през най-трудните моменти от кариерата му и винаги го подкрепя във всяко негово начинание. 

 
Така двамата стигат до върха, като Стеф успява да пробие в NBA и да се превърне в един от най-добрите баскетболисти. В момента той играе за отбора на „Golden State Warriors“, с който печели 3 титли на баскетболната асоциация и два пъти се превръща в най-важния играч на терена. 
 
Семейство Къри се допълва от още три невероятни деца, които са родени през три години и то все през месец юли. Освен че имат доста рождени дни за празнуване, Аиша и Стеф имат и годишнина, за която да помислят. Фамилията се превърна в любима на цяла Америка и социалните им профили събират милиони последователи. 
 
Именно в интернет г-жа Къри сподели, че е успяла да свали 15 килограма след раждането на третото си дете. Тя публикува снимка по бански, на която се вижда добрата ѝ физика, която е резултат от здравословно хранене и упорити тренировки. „Прекарах 20-те си години да отглеждам деца. Сега е ред да се погрижа за себе си“, казва тя в социалните мрежи.
 
Диетата на Аиша Къри
 
 
Съпругата на Стеф Къри е много добра в кухнята и дори в момента пише своя готварска книга. За закуска тя обича да прави смутита, с които зарежда не само себе си, но и цялото семейство. Използва замразени плодове като банани и боровинки. Аиша също така започва деня си с авокадов сандвич. 
 
За целта тя използва пълнозърнест хляб, върху който слага чедър, яйце, авокадо и табаско. Според г-жа Къри, това е чудесен източник на хранителни вещества, който се приготвя за не повече от 5 минути. Към кафето си не прибавя обикновено мляко, а залага на кокосово.
 
Какво направи още Аиша Къри, за да отслабне, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
Махаш въглехидрати и си хапваш доволно друго, така хем си слаб ,хем сит, хем доволен.
4
1
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОТСЛАБНАЛА Е ЩОТО МЪЖА И Я СЦЕПВА ОТ ПОЛЗВАНЕ ОТ ТОВА Е ОТСЛАБНАЛА!А ИНАЧЕ ПРАВИЛОТО ЗА ОТСЛАБВАНЕ Е ДА ПИЕТЕ ТЕЧНОСТИ ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ. ТЕ РАЗРЕЖДАТ СТОМАШНИТЕ СОКОВЕ И ТАКА СЕ УСВОЯВА САМО ПОЛОВИНАТА ОТ ХРАНАТА! АБСОЛЮТНО ДОКАЗАНО!
3
1
 
4
 
! Отговори
Унуфрий преди 3 години
Има едно важно нещо: да накараш мазнинките да се разградят. А за тази цел има 100 начина. И с ядене на въглехидрати, като жената на Стеф Къри става, но по-трудно. Също така няма значение дали ще стоиш във фитнеса, залата, ще бягате или ще ходите - важен е сумарният енергиен разход да е по-голям от приема. Всъщност не е абсолютно точно така, има много подробности, но за опростяване така го пиша.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако това й е отслабналото състояние - малиииииииииии...
1
3
 
8
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Хляб, смутита и отслабване, това е оксиморон, тоест просто не е възможно! Ако наистина искаш да отслабнеш, глад му е майката.