Левски готви тотална разпродажба, ще разчита на много юноши

Насиру и Мазурек също гледат към изхода на "Герена"
19 юли 2020 10:45, Красимир Ангелов
30
Левски готви тотална разпродажба, ще разчита на много юноши
Снимка: Lap.bg

Левски е на крачка да се отърве от трансферната издънка Насиру Мохамед, пише "Тема Спорт". Ганайското крило е на подпис от завръщане в бившия си тим Хекен. Фланговият нападател дори вече е в Швеция.

Вчера той пристигна на базата на клуба и наблюдава тренировката. От Хекен пуснаха негова снимка в официалния си профил в Instagram. Върху фотото беше написано "Посещение днес".

Левски ще е на голяма загуба от Насиру Мохамед. Той бе привлечен миналото лято от Петър Хубчев, като за правата му "сините" платиха около 350 000 евро. Сега обаче ще го продадат едва за 100 бона от европейската валута.

Общо за Левски 26-годишният ганаец изигра 14 двубоя във всички турнири.

Аржентинецът Франко Мазурек също повече няма да се появи на "Герена", твърди "Меридиан Мач". От клуба разкриха, че халфът няма да дойде на сбора в понеделник, след като се е разбрал с шефовете да разтрогне по взаимно съгласие.

Това е отлична новина за Левски, защото "сините" от известно време се опитваха да се разделят с аржентинеца без да му плащат неустойка.

По всяка вероятност същото ще се получи и с нидерландеца Стайн Спиерингс, който може да заиграе в Германия.

"Сините" пък се надяват на сериозни приходи от евентуален трансфер на голмайстора си Робърта, защитника Холмар Ейолфсон или младата звезда Станислав Иванов.

Същевременно треньорът на Левски Георги Тодоров наблюдава вчерашната контрола на юношите старша възраст на "сините" срещу третодивизионния Сливнишки герой. Младите таланти спечелиха с 4:1. Част от тях направиха впечатление на Георги Тодоров и ще започнат подготовка с първия отбор.

Сините ще направят първо занимание за сезон 2020/21 във вторник на "Герена". Засега в клуба няма нови попълнения.

Желанието на Георги Тодоров и собственика Наско Сираков е в тима да остане Мартин Райнов. Той може да бъде използван както в халфовата линия, така и в отбраната. Договорът му обаче изтече и все още не е подновен. Не е ясно дали Райнов ще приеме предложените му нови условия.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
2
 
! Отговори
Поздрави! преди 3 години
Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Ама господине с познати лица от квартала може да играят в селските групи,как мислиш с познати от квартала левски да е в а група?"Няма значение. Само ЦСКА Микре е готов да жертва достойнството си за да играе в А група. По-добре във В група с достойнство.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да продават всички чужденци!Искаме български футбол, дори това да означава нивото да е по-ниско!Ако ще играят масово с чужденци не виждам смисъл човек да поддържа "българските" отбори. Вместо това можем да поддържаме Реал Мадрид, Барселона, Байерн, Борусия, Челси, ПСЖ и т.н.
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама господине с познати лица от квартала може да играят в селските групи,как мислиш с познати от квартала левски да е в а група?
24
2
 
9
 
! Отговори
Унуфрий преди 3 години
За да се оправят нещата, нека Левски фалира. След това да отиде във В група и да изскара юношите от собствената си школа само. Тогава и аз ще отида на мач, живея на 600м от стадиона, все ще познавам баща на някой юноша и все ще има някаква връзка с момчетата на терена. А сега - някакъв Ононго играе, абе кво ме интересува някакъв ниг.а, искам познати лица от квартала да виждам на терена.
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шушумигата Тити дето продаваше *** на "Битака" и го играеше шеста глуха на Магура е шЕФ на Уески..............О-ЛЕ-ЛЕ.После се направи на играч с няколко крадени коли. Последва бой и криене в Македония.Къв е тоя мухлЮ беее ?!
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като разкарат всички чужденци лудогорец вече ще ги бие с по 6:0. А ники *** защо още е в левски?
21
2
 
12
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Разкарайте всички чужденци,това е най важното,което трябва да се случи във всеки бг отбор,разчитайте на собствените си школи
20
1
 
6
 
! Отговори
господин Халозаров преди 3 години
копувам няколко евроидиота от цска и левски да ги правя сервитъори у разград.така или иначе във футбола са сервитъори на лудогорец.
19
0
 
9
 
! Отговори
you преди 3 години
То всяка година все на юноши разчитат,та затова вече 15г. НИЩО!!!СРАМ.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахаха,а имали кои да ги купува?нова новина наполи са платили за виктор осмиен 80 мил.
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва рестарт, целия свят се рестартира, вървим в грешна посока
16
1
 
22
 
! Отговори
Poeblo преди 3 години
Ще си купя двама футболисти на Лесни че ми трябват двама работника за новия цех.
15
0
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Имаше некъв Александър Попов уж спортен журналист, който разправяше, че 5-6 млн щели да влезнат в касата след продажбата на "звездите" си, за да е честно, този зевзек трябва да се намери и да му се вземе цялото имущество в полза на "Левски", вместо да разпространява фейкове и измислици безнаказано.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдаа, с Тити и Наско е ТАКА.В тази криза "голяма" разпроджба ще падне.Единствените спечелили ще са горе цитираните шушумиги.Очаквам до 1-2 години Уески да играе във "В" група.П.П. Направо не вярвам на очите си какви шушумиги заемат ръководнид постове в тая държава.
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се закрие професионалния футбол в БГ и да се почне отначало с аматьорски отбори, които полека да израстнат за формиране на професионално първенство. Колкото по-рано се случи това, толкова по-добре.
12
0
 
18
 
! Отговори
Унуфрий преди 3 години
Насиру Мохамед - баланс 350000-100000 = 250,000 евро за 14 мача, смятайте колко са му плащали на мач... хахаха а вие после давайте членски внос за заплатата на Нисиру, Мисиру, Писиру...
11
0
 
6
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
с 2 ЦСКАта сме другият сезон което значи, че 4х ще бием Левски .. ехехехе
10
0
 
6
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
жалко е това което се случва с Левски и не им пожелавам пътя по които мина ЦСКА, НО за сметка на това следващият сезон сме с 2 ЦСКАта в 1ва лига .. ехехех .... по-голяма простортия няма от това
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривай