България и Русия ще задълбочават сътрудничеството в спорта

Красен Кралев проведе работна среща с Н.Пр. Анатолий Макаров
12 авг 2020 18:10, Анисия Иванова
51
България и Русия ще задълбочават сътрудничеството в спорта
Снимка: ММС

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща с руския посланик Н.Пр. Анатолий Макаров. Двамата обсъдиха традиционно добрите отношения между Русия и България в областта на спорта и сътрудничеството между спортисти, треньори и спортни академии.

Макаров отправи покана към министър Кралев за посещение в Русия от името на руския министър на спорта проф. Олег Матицин. По време на визитата в Русия работна група ще изготви план за действие по съществуващото споразумение между България и Русия в сферата на спорта, съобщиха от Министерството на младежта и спорта. 

Желанието за задълбочаването на сътрудничеството между двете държави в тази област бе обявено през 2018 г. при визитата в България на Павел Колобков, който по това време беше министър на спорта на Руската федерация.

По време на срещата бяха договорени още две посещения от българска страна в Русия.

Зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов, отговарящ за сектор „Младеж“, ще вземе участие в Международния младежки форум Евразия Global (2-8 септември) в Оренбург. Зам.-министър Стоян Андонов също ще посети Русия, като ще вземе участие в 9-и Международен спортен форум в Екатеринбург през октомври.
 


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
охо чубурашку болния мозък и от спорт разбирал,кзах ви че този не е добре с главата освен да троли по форумите за друго нестава ама тръгнал да ми са прави на патриот,смешкуууу
43
2
 
1
 
! Отговори
Обичащ истинските ру преди 8 месеца
Тази среща на руския посоль макаров с кралев е гнусна провокация на Руската федерация спрямо българския народ, излязъл да сваля профашисткото правителство на ГЕРБ начело с борисов. Демонстрирането в такъв момент на подкрепа на мафиотското българско правителство е проява на поредното отмъщение към България след свалянето от страна на Горбачов на социализма у нас и докарването на капитализма, изпил кръвчицата ни. Долнопробни сволачи! Най-гнусната пазарна икономика се шири там.
42
2
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 8 месеца
До СССР
И недей да обвиняваш българите в неблагодарност русоид. Във всяко населено място има улици, които носят имена на участници във войната 1878 година. Над 450 паметника има вдигнати, това не е ли достатъчно. Или искаш во веки веков да им пълзим в краката и да им лижем ботушите? .
41
1
 
7
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 8 месеца
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.
40
1
 
3
 
! Отговори
Чебурашка преди 8 месеца
До СССР
Прав си, много добре си вършат работата.
Арман Агоп Бабикян е член на Управителния съвет на Клуб Отворено общество Варна а през 2012 г. получава награда за граждански принос, присъдена му за 20-годишнината на клуб „Отворено общество“ – Варна.
39
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 месеца
На снимката българския министър явно е глътнал отбора по бадминтон.
38
1
 
4
 
! Отговори
Спортен деятел преди 8 месеца
Има голяма полза от сътрудничество! В Русия Кралев и спорни деятели наливатьтся с водка. На возврощание болгари берут няколко шишета допинг!
37
7
 
1
 
! Отговори
СССР преди 8 месеца
Вижда се че Сорос и неговите НПО та добре си вършат работата в България. Българите вече не си спомнят благодарение на кого имат независима държава. А Русия даде милиони жертви да избави българите от Турското робство.
Уникална Българска неблагодарност!!
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С тези двата шопара на екрана нещо с спорта не се свързват!
35
5
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 8 месеца
До СССР
От Съединението до днес Русия и русофилите сте е най-големите врагове на България. И не ми пробутвай мантри за братство и православие. Защото видяхме какво правят руснаците с православните си братя от Грузия и Украйна!
34
7
 
3
 
! Отговори
СССР преди 8 месеца
България и Русия винаги са били братски народи!! Свързани с кръвна православна връзка!! Но после се появи рептила Джордж Сорос, който си постави за цел да унищожи тази връзка използвайки милярди долари?!
И виждаме резултата.. хиляди *** бродят сред нас заслепени от парите.
Между другото днес демона Сорос навършва 90 години.. Празнувате ли ***?? Направихте ли масонски ритуал в чест на демона?
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В спорта не ми дреме какво ще правят. Само в енергетиката да не задълбочават много-много.
32
8
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 8 месеца
До СССР

Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.
31
3
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 8 месеца
Сигурно ще ни учат как се подменят допинг пробите на тестваните спортисти.
30
4
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 8 месеца
Погледнете му само алчната корумпирана ояла се физиономия на този ***, който е готов за колене за коледната трапеза, национален предател, който трябва да бъде арестуван от контраразузнаването и изцеден в някое мазе, след това осъден и екзекутиран от Военен Трибунал за своята Държавна Измяна! Не ни трябват такива Национални Предатели!
29
1
 
12
 
! Отговори
Смех... преди 8 месеца
Двама дебелаци - спортисти. Смех...
28
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не само в спорта. България трябва да задълбочи сътрудничеството си с Русия в всички свери. Икономика, индустрия, търговия, туризъм, селско стопанство..
Само това ще помогне на България да изплува!!
27
14
 
2
 
! Отговори
СССР преди 8 месеца
Браво!! Една добра новина!!
26
2
 
11
 
! Отговори
До 27 преди 8 месеца
Къде видя спорта? В тоя 200килограмовия ли?
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е спорт бе момчета и момичета....политиката е в другата статия...