"Левски" предсрочно върна заема от 199 999 лв

Решението след събрание между Управителния и Надзорния съвет
14 авг 2020 22:08, Петя Славова
4

"Левски" върна изтегления за оперативни нужди в края на месец юли заем. Сумата от 199 999 лева е била погасена предсрочно с минимална лихва. Това стана ясно след проведено събрание между Управителния и Надзорния съвет на "сините".

Решението за предсрочно връщане на краткосрочния заем от 199 999 лв. е едно от най-важните, взето на заседание на Управителния и Надзорния съвет на "Левски", предаде Bulgaria ON AIR.

Средствата дошли от неназована фирма бяха използвани за изплащане на част от заплатите на футболисти и треньори в тима. Освен това, на заседанието е било обсъдено актуалното финансово състояние на клуба, както и организационни въпроси, сред които охраната на домакинските мачове.

Решено е и следващият такъв на стадион "Георги Аспарухов" срещу "Царско село" да се поеме от фирмата, която осигурява денонощната охрана на "Герена". Занапред дългосроченият партньор в работата по сигурността ще бъде избран чрез прозрачна процедура по събиране на оферти.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Територията пак помогна на Лесни да си плати задълженията, бих искал да кажа държава но ние нямаме такава.
Толупа е развързал кесията да потуши още едни страсти, иначе не виждам кой нормален би дал пари за сините некадърници, освен друг некадърник.
3
1
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 8 месеца
Оня от Дубай.
2
1
 
9
 
! Отговори
КОЙ преди 8 месеца
им дава парите!?
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
hahahahhaaahahaha