Петър Стойков отвя Андрю Търланд-Торнадото от Англия

Българинът остава непобеден на SENSHI
Обновена: 25 авг 2020 16:35 | 21 авг 2020 22:02, Александър Попов
3
Петър Стойков отвя Андрю Търланд-Торнадото от Англия

Петър Стойков разби Андрю Търланд-Торнадото на SENSHI 6 в Камчия. Така българинът остава непобеден след съревнованието по правилата на KWU SENSHI в категория до 70 килограма.

Англичанинът стъпи много смело, но първите атаки на Стойков в клинча сериозно го притесниха. Непобеденият българин показа защо е едно от лицата на SENSHI и пласира няколко страховити попадения. „Торнадото“ беше сериозно разклатено от лактите на Стойков, който е специалист и в муай тай. На лицето на Търланд се отвори аркада в края на първата част.

Във втория рунд Петър Стойков продължи да пласира удари, в един момент се породиха съмнения, че е счупил носа на опонената си. Торнадото пък започна да предприема рискове, но българинът пласира отлични контри.

В третия рунд Стойков прати в нокдаун Търланд, по-късно го свали на пода за втори път, но по някакво чудо островитянинът оцеля.

Така Стойков остава с пълен актив от победи на международните галавечери SENSHI и продължава да радва феновете си с отлични игри. Със своите вече пет участия и седем успеха в елитната верига, Стойков е боецът с най-много победи на арената на SENSHI.

SENSHI 6 се провежда със съдействието на ЗАД „Армеец“,  Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Всички двубои от SENSHI 6 следете в Boec.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Петър Стойковsenshi
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Слънчасал драскач преди 3 години
Спрете с рекламата на спортове, които агресират децата и обществото като цяло, напишете поне 1 статийка за нашия отбор на шахматната олимпиада, вчера победихме Армения, знаеш ли кой са арменците в този "спорт" бре гладък мозък, олимпийски шампиони, неколкократно, и ние бием отбора им пълен със звезди, докато нашия са събрани 60% от детската градина и остатъка опитни играчи. Не е ли повод за гордост, или трябва да ни занимавате с някакви гавази, които са се млатили като брашняни чували?
1
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Абе тея нямат ли си работа та се бият. Като са толкова яки да помагат на някой фермер на нивата.

Спонсорирани публикации