Швейцарски невролог разкри причината за лошото състояние на Шумахер

Според Ерих Ридерер забавянето на екипа, оказал първа помощ, е било фатално
19 сеп 2020 22:15, Анисия Иванова
62

Изминаха близо седем години от зловещия инцидент, който претърпя легендата на Формула 1 Михаел Шумахер при ски. Известният швейцарски невролог Ерих Ридерер разкри основната причина за влошеното състояние на пилота и до днес.

През 2019 г. се появи информация, че пилотът е излязъл от комата и са му били трансплантирани стволови клетки. В документалния филм "Михаел Шумахер: В търсене на истината" Ридерер коментира, че забавянето на екипа, оказал първа помощ на пилота, е причина за влошеното му състояние, съобщава Bulgaria ON AIR.

Специалистът разкри, че Шумахер е в съзнание, но не реагира. Диша, сърцето му бие, но нищо повече.

Според ескперта състоянието, в което се намира германеца е най-доброто, което той може да има, и едва ли ще се подобри заради мозъчните травми, които е получил през 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мeceц и пoлoвинa прeди Шумaхeр дa пocтрaдa, кaрa кoлa c мнoгo виcoкa cкoрocт и убивa дeтe нa пътя в Брaзилия.Шумaхeр cи зaминaвa и нe oтдaвa знaчeниe нa cлучилoтo ce , и aдвoкaтитe му вeднaгa ce зaeмaт cъc cлучaя,кaтo уcпявaт дa гo пoтулят и cвoeврeмeннo прeдлaгaт пaри нa рoдитeлитe ,нo тe oткaзвaт дa приeмaт пaритe и иcкaт cпрaвeдливocт. Мeceц и мaлкo cлeд тoвa Шумaхeр пaдa.
40
1
 
0
 
! Отговори
до 27 преди 3 години
Ми кефи се, тия са гладиатори. Ти кво откри...Искаш да ми кажеш, че светът е благородство. Бегай там при комунистите.
39
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този спортист толкова лоши примери е дал на толкова поколения как да блъскат, секът неправилно пътя и още една бала мизерии, че съвсем заслужено се намира във вегетативен стадий!
38
4
 
5
 
! Отговори
Безсмъртен почти преди 3 години
Аз пък умрях повече от 10 пъти и пак съм жив и здрав,това е може би доказателство за други измерения и пространство,интересно е и друго -знам предварително числата от тотото и резултатите от Еврофутбол!
37
9
 
7
 
! Отговори
Истина преди 3 години
Няма нищо което да не се връща, за малко да убие Деймън Хил за да си вземе първата титла, това е цената на всички злини които е направил, може да лежи и да си размишлява докато умре нищо друго ....
36
0
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРЕДИ ГОДИНИ БЕШЕ ЗАБАВНО, ЧЕ НЕ МОЖЕЛ ДА СИ ОТВАРЯ И КЛЕПАЧИТЕ САМ НО ВЕЧЕ Е ТЪЖНО!!!!--------МОЗЪКА Е НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО И КАТО СЕ ПОВРЕДИ *** ГО ОПРАВЯЙ
35
10
 
3
 
! Отговори
Филип преди 3 години
В Софиямед ще го оправят след няколко месечно лечение и ски ще може да кара .След това малко рехабилитация в СБР Поморие и ще е като нов.
34
2
 
5
 
! Отговори
Пациентка преди 3 години
То и аз от тогава си нося някакъв здравословен проблем само чакам окончателно да изгърмя .Еднаквото е ,че падниш ли им в ръцете на докторите си е майката без значение беден ли си богат ли си.
33
0
 
17
 
! Отговори
... преди 3 години
Безспорно Шумахер беше агресивен на пистата но той няма нищо общо със смърта на Аиртон Сена. Гледах състезанието на 5 май 1994 година. Има и клипчета в тубата, вижте ги. Нещо друго се случи със Сена и никой не каза каква може да е причината за катастрофата. Просто докато бяха в завоя, изведнъж болида на Сена спря да върви по кривата на завоя. Малко преди да излезе от завоя, продължи направо. Без опит да завие, без спирачен път. Направо се заби в бетонната стена с над 200. Нещо се случи тогава...
32
21
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Изобщо не ми е жал за него. Беше най-мръсния и нечестен състезател. Като видеше, че не може да победи и се удряше нарочно в гумата на първия. Беше съгласен да отпаднат и двамата, но да не е втори Спортсмен - НУЛА!
31
0
 
3
 
! Отговори
Въй Въй Въй преди 3 години
Neuralink ще го оправи след време.
30
0
 
2
 
! Отговори
Лаик преди 3 години
До Тео -6. и 14. - пропуснах да пиша - сърцето ми спря на завоя Тамбурело на 01- 05-1994.............
29
0
 
2
 
! Отговори
Лаик преди 3 години
До Тео -6.и 24. - само исках да кажа , че екипът не е причината за трагичното развитие... Те вероятно съвсем добронамерено и съвестно са действали - с оглед получените травми от Михаел. Искрено се надявам да са такива и с другите си пациенти....... Бъдете здрав и се пазете ! :-)
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
скопяване и трудов лагер за такива като тебе, 36
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на 36света видял и ходил съм из *** къде ли не.чествн кръст, такива хора с такива човешки отношения няма никъде.никъде.дори съм сигурен че и в айсис по-добре се държат към пленниците си.animal.
26
3
 
3
 
! Отговори
Поп Грую преди 3 години
Новичок? Агейн?
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Като чета тези новини, все се питам, дали има господ на този свят?"Няма господ, пич. Оправяй се сам!
24
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мизерии правеше по пистата на колегите си и нямаше спортсменски качества.това е дало отражение, както си е карал ски видял е скалата и за миг импулс на вината от пидсъзнанието му достига в текущия мисливен процес.и си е казам-е и тва скалата, много се оаках, айди чао.
23
9
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 3 години
Язе се имунмизирам с вино и ракия срещу сички болести и амнезия.
22
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше нещо в злополуката със Сена, казваха че Шуми ползвал забранен софтуер за тракционен контрол. Дали има нещо такова като всевиждащото око на илюминатите?