Хоумофис от Малдивите? Чудесно, но срещу $23 000

Цената е за седем нощувки за двама в една от 26-те къщи на плажа
20 сеп 2020 18:30, Красимир Ангелов
34
Хоумофис от Малдивите? Чудесно, но срещу $23 000
Снимка: Pixabay

Бюро с изглед към океана, "посветен" личен асистент, нон-стоп освежаващи напитки и безплатно пране. Това може да звучи като прекалено въображаем списък с желания на служител, работещ дистанционно, но луксозен курорт на Малдивите предлага "Работен пакет" с всички тези услуги, пише CNN.

Nautilus Maldives, който отвори врати на 1 септември, предлага възможност за преместване на работата в офис в това скривалище в биосферния резерват на ЮНЕСКО в продължение на до 21 дни.

Това обаче не е никак евтино.

Седем нощувки за двама в една от 26-те къщи на плажа се предлага на цена от 23 250 долара, докато двуседмичен или триседмичен престой ще струва на гостите съответно 37 850 или 52 000 долара, съобщава Bloomberg TV Bulgaria.

Eкипът на Nautilus посочва, че на служителите, работещи дистанционно, ще бъде предложено "невероятно уединение" в курорта, който се намира на собствен частен остров. Пакетът включва ежедневни йога, фитнес и медитационни сесии и частен круиз по залез на борда на луксозна яхта.

Тези, които резервират пакета, също имат възможност да работят на усамотен пясъчен бряг със собствено лично бюро и балдахин за няколко часа на ден.

С цел да облекчи всякакви притеснения от страна на посетителите относно влизането на острова, курортът подчертава, че имиграцията "и други процеси" ще се обработват от името на гостите, докато те разпускат в частен салон на летището.

Понастоящем Малдивите са отворени за всички туристи, при условие че имат доказателство за отрицателен PCR тест за Covid-19, направен не повече от 72 часа преди заминаване от първоначалната им дестинация.

"Работният пакет" на курорта е едно от редицата атрактивни нови предложения, тъй като много хора продължават да работят от вкъщи заради пандемията от Covid-19. Дестинации като Барбадос и Бермудските острови предлагат работни визи за туристи до една година, а редица американски хотели също предоставят нови услуги за служителите.

Калифорнийският хотел The Sawyer например предлага места около басейна за използване като външни офиси с Wi-Fi, паркинг и обяд за 150 долара на ден. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Чума-офис или Вирус-офис няма ли?
21
1
 
8
 
! Отговори
Ружа Игнатова преди 3 години
Какъв лукс може да бъде това за 23к на седмица? Мммм? Аз ги изкарвам за няколко минути, офис са под 50к на ден е обидно за мен.
20
2
 
1
 
! Отговори
V преди 3 години
За да се получи това нещо хората не са използвали ното един вишист .Само майстори като Колю Фичето ;) По малко вишисти по големи резултати ;) Нормално е .Вишизма е естественото продължене на нацизма . Тия с кетапите да стават душмани на кадърните .Задължителен провал ;)
19
1
 
2
 
! Отговори
Да преди 3 години
Казва се work from home-работа от вкъщи.
18
4
 
0
 
! Отговори
Ашока преди 3 години
До АнонимеН 10 ..... След като Малдивите съществуват от 2 000 години и нито една вълна досега не ги е заляла , значи могат да изкарат още някоя хилядарка в времето ...
17
1
 
19
 
! Отговори
Забравих преди 3 години
Да ви се похваля че тази година не ходих на Малдивите. А миналата не ходих на Бора Бора. Догодина пък съм планирал да не ходя на Карибите а по догодина няма да ходя на Тенерифе.
16
3
 
4
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
До АнонименЧак много думи от турски език няма. Чел съм списък с турските думи в българския. Думи като "компютър" няма как да имат еквивалент в българия, но "хоумофис"?!
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До саксофонов Мен тези не ме дразнят много английските по цял свят е така.Но даваш ли си сметка,че една огромна част от думите ,които използваш ежедневно са турски?!
14
3
 
16
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Добре де, защо трябва да се пише "хоумофис", а не "домашен офис"? Защо трябва всичко да е с чужда дума.
13
2
 
4
 
! Отговори
Handel преди 3 години
"Дестинации като Барбадос и Бермудските острови предлагат работни визи за туристи до една година, а редица американски хотели също предоставят нови услуги за служителите."Уникално безсмислено изречение.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хомофис?
11
3
 
6
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Обаче 10 дни на Малдивите ми излязоха 1500 евро със самолетния билет - ол инклузив на остров Куреду. За месец - 4500 евро МАХ.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
55 000 $ за месец?Е това могат да си го позволят само тея от Уолстрийт и нашите депутати.
9
6
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НАЙ-ВИСОКАТА ТОЧКА НА ВСИЧКИТЕ МАЛДИВСКИ ОСТРОВИ Е 2 МЕТРАЕДНА 5 МЕТРОВА ВЪЛНА ЩЕ ПРЕМИНЕ ПРЕЗ МАЛДИВИТЕ И ЩЕ ГИ ПОЧИСТИ ОТ ХОРА И ПОСТРОЙКИ!
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще дам 3000 инагоре долара на ден и то за да работя ...
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Свързах си преносимото изчислително устройство към глобалната световна комуникационна мреца, може да звучи много завано, ама предпочита "конеткнах телефона"
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Това не му е елта, а тея наказания, не са за туристи. Да не мислиш, че 95% от корпоративните дрончета, дето ще са там, са мнгоо религиозни? Малдивите може да имат и принципи, ама трябва и да се яде.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мюсюлмани мани,мани!!За 23бона ще правя хоумофис на която точка си пожелая и няма да Малдивите където атеизма се наказва със смърт. А по скоро на Бахамите или Доминикана Джамеика или някое друго готино место.
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
българите а толкова изостанали и некадърни че даже нямат собствни думи и използват английски а иначе били най- великите европейци, хахаха
3
7
 
1
 
! Отговори
Vankicha преди 3 години
Гроздето е кисело

Спонсорирани публикации