Астън Вила направи шампиона Ливърпул за смях със 7:2

Оли Уоткинс блесна с хеттрик, а Джак Грийлиш също бе страхотен при триумфа
13
Астън Вила направи шампиона Ливърпул за смях със 7:2
Снимка: БГНЕС

Изумителните неща в английската Висша лига в неделния ден нямаха край. След като Тотнъм отнесе Ман Юнайтед с 6:1 като гост, Астън Вила помете шампиона Ливърпул  със 7:2 у дома!

Бирмингамци показаха, че отличният им старт през  сезона изобщо не е случаен, за да постигнат знаменита победа. Оли Уоткинс се отчете с хеттрик, а Джак Грийлиш добави 2 гола и 3 асистенции за феноменалния успех.

Шампионите отнесоха звучен шамар и наистина е трудно да обясним случилото се. Те имат 9 точки, но са допуснали цели 11 гола в 4 мача до момента. Вила също е с такъв актив, но от 3 срещи, като заема 2-о място и показва, че амбициите на отбора този път не са просто оцеляване.

Домакините изиграха един от най-впечатляващите мачове в историята си, като можеха да вкарат и още голове. Юрген Клоп пък определено има върху какво да помисли.

За домакините Рос Баркли направи дебют, като замени в средата на терена Конър Хърихън. Голямата новина в състава на Ливърпул бе липсата на вратаря Алисон заради контузия в рамото. Садио Мане бе с коронавирус и бе заменен от Диого Жота.

Всичко за развитието на мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидна е разликата без Алисон, Хендерсън, Мане и Тиаго. Отбора няма резервна скамейка, а Адриан е потресаващ същите глупости като с Атлетико.
6
10
 
5
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Проблемът е един и се казва Юрген Клоп. За 5 години не разбра, че вратарите го дънят. Купува халфове на кило, а играе с Кариус номер 2.Този вратар е на ниво селски махленски отбор. 80 процента от головете му са подарени от самият него. Не се притеснявайте за Ливърпул скоро нещата ще си дойдат на мястото си, а отборът на вила и тази година ще се бори да не изпадне.
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво е когато имаш правилна самооценка за себе си и за мястото ти в света. Няколко години обиграване на състава и печеленена няколко трофея и фенове и играчи решиха че са най-великите и непобедимите.. И идват Вила и... Да помним че в миговете на най големи победи до римските императори е имало един, който им е казвал" Помни че си смъртен".
4
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минала година щяха да чупят рекорди - голове, точки, победи и т.н ! Приземуха ги набързо където им е мястото - пак шампиони вече към 2050 г.
3
5
 
23
 
! Отговори
losHo преди 3 години
Свалиха ги на земята, че малко се бяха надули.
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, и такива неща се случват, то не може само да си вириш носа.
1
5
 
22
 
! Отговори
Мачкане преди 3 години
Сериозно мачкане е това! Направо пребиване!

Спонсорирани публикации