Във Висшата лига похарчиха най-много пари за трансфери

За пръв път от 40 години Реал Мадрид не привлече нито един футболист
6

И тази година отборите от Висшата лига на Англия похарчиха най-много пари за трансфери. Втори са тези от Серия А, а испанските тимове заемат трета позиция.

Класацията е оглавена от "Челси", който похарчи 247 млн. евро за привличането на 7 нови попълнения, съобщава Bulgaria ON AIR.

Най-скъпото от тях е преминалият за 80 милиона евро от "Байер" (Леверкузен) Кай Хаверц. Втори е "Манчестър Сити" с разходи от близо 157 милиона, а "Барселона" похарчи 124 милиона през изминалия трансферен период.

Най-скъпият трансфер на "каталунците" е привличането на Миралем Пянич от "Ювентус" за 55 милиона. Тази година френската Лига 1 изпреварва Бундеслигата, която заема последно място от топ 5 първенствата със скромните 542 милиона евро за входящи трансфери.

За пръв път от 40 години насам "Реал" (Мадрид) не привлече нито един футболист в редиците си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Зеленоок преди 3 години
До 5Много отрано, не е добре да се пие така....
3
6
 
1
 
! Отговори
до №3 преди 3 години
Църквата току виж обявила футболния клуб "Левски"София за бял СветецАзиатецът дето не е семит то ест не е от бялата раса а трябва да е от жълтата с дръпнати очи с онуй изцяло ЧЕРВЕНО знаме с полумесец и петолъчка на Цска нещо май самичък се смята за ц.иганин като Стоичков,Пеневи и сиеЕрдоган мрази и презира Чарлз Дарвин а обича Карл МарксфактЖивков продаде Стоичков във Барселона а футбола е за чернокожи африканци живеещи в Европа а НЕ за БЕЛИТЕ та дойде 11.09.2001 и осмолъч-БЕЙДЖАН
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Реал знае че до месец първенството пак ще отиде на кино и естествено не похарчиха нищо.
1
5
 
5
 
! Отговори
ГОВЕДО преди 3 години
А, Подуянските клошари събират по 2лв да напълнят касичката, щото лотарийните билети свършиха!