Лошото време отложи дебюта на Мик Шумахер във Формула 1

Първата свободна тренировка преди Айфел Гран При бе отменена
3
Лошото време отложи дебюта на Мик Шумахер във Формула 1
Снимка: БГНЕС

Лошото време отложи дебюта на Мик Шумахер във Формула 1. Това стана факт, след като първата свободна тренировка преди Айфел Гран При на "Нюрбургринг" бе отменена.

Синът на 7-кратния световен шампион Михаел Шумахер трябваше да седне в колата на Алфа Ромео и да направи първите си стъпки на най-високото ниво, но това не се случи.

Дъждът и мъглата направиха невъзможно излитането на медицинския хеликоптер, което означаваше, че сесията няма да се състои, въпреки че от рейс-контрола изчакаха час преди да вземат окончателното решение. Условията обаче просто не се подобриха.

Освен Мик Шумахер и друг талантлив пилот от Формула 2 Калъм Илот също нямаше късмет, след като той пък трябваше да се кара автомобила на Хаас, но сега и двамата ще трябда да почакат още преди да дебютират.

За втората свободна тренировка титулярните пилоти на Алфа Ромео и Хаас трябва да бъдат в колите, но на този етап и нейното провеждане не е сигурно заради лошите условия. Тя трябва да започне в 16:00 часа българско време.

Още новини от Формула 1 четете в Gol.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мeceц и пoлoвинa прeди Шумaхeр дa пocтрaдa, кaрa кoлa c мнoгo виcoкa cкoрocт и убивa дeтe нa пътя в Брaзилия.Шумaхeр cи зaминaвa и нe oтдaвa знaчeниe нa cлучилoтo ce , и aдвoкaтитe му вeднaгa ce зaeмaт cъc cлучaя,кaтo уcпявaт дa гo пoтулят и cвoeврeмeннo прeдлaгaт пaри нa рoдитeлитe ,нo тe oткaзвaт дa приeмaт пaритe и иcкaт cпрaвeдливocт. Мeceц и мaлкo cлeд тoвa Шумaхeр пaдa.
2
4
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДА НЕ СЪМ ЛОШ ПРОРОК НО ФАМИЛИЯ КЕНЕДИ ВОДИ ПО ПРОКЪЛНАТОСТ ТАМ МРЪТ КАТО МУХИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ ВСЕ ОТ ИНЦИДЕНТИ!!!НА ВТОРО МЯСТО ФАМИЛИЯТА НА БРУС ЛИЙ КЪДЕТО СИНА ГО ЗАСТРЕЛЯХА НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА БИЛИ СЛОЖИЛИ ИСТИНСКИ ПАТРОНИ В ПИСТОЛЕТА И ТИЯ СА ПРОКЪЛНАТИ!!ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ТОЗИ ШЕБЕК ЩЕ СВЪРШИ ИЗГОРЯЛ В НЯКОЯ КОЛА ИЛИ И ТОЙ ЩЕ СИ СТРОШИ ГЛАВАТА НА ПИСТА ЗА СНОУБОРД
1
3
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Ми това време си е за ски бе... хмммм.. айде по-добре не!!