Дерменджиев вече не е селекционер на националите

Договорът му не бе продължен
Обновена: 2 дек 2020 10:10 | 2 дек 2020 08:15, Петя Славова
8

Футболният ни национален отбор остана без селекционер. Договорът на Георги Дерменджиев изтече и очаквано не бе продължен. Той пое поста на 23 октомври миналата година, когато замени Красимир Балъков, припомня Bulgaria ON AIR.

През април контрактът на Дермеджиев бе удължен с 6 месеца заради преместването на баражите за еврошампионата, а в него бе включена клауза, че може да бъде продължен с още година и половина.

Под негово ръководство националният отбор записа едва две победи - над Чехия в официален мач и в контрола над Гибралтар, две равенства и седем загуби. Националният селекционер бе остро критикуван и от спортния министър Красен Кралев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
серсемин преди 3 години
Поредния кадърен човек изгорял заради некъдърните ли гльовци
5
0
 
5
 
! Отговори
Няма смисъл преди 3 години
Реално с или без треньор положението ще е все така траги-коми..
4
0
 
3
 
! Отговори
Перукан преди 3 години
Най-добре да сложат Нешка Робева за треньор, да въведе малко ред и дисциплина. Освен това може да се назначат хореографи и коафьори, които и без това са без работа в кризата и могат много да помогнат в някои аспекти на играта, като падане за дузпа, без VAR да забележи или подходящи прически, козметични продукти и гелове при игра с глава по време на дъжд.
3
0
 
1
 
! Отговори
БГ -Футбол преди 3 години
Не е виновен треньорът а чалгаджиите наречени футболисти .Всичките до един са прости куци магарета играещи кючек във чалга баровете със силиконките и не мислещи въобще за футбол . А затова положение е виновна либарал капиталистическата държава .за що по времето на соца произвеждахме и качествени футболисти и таланти и имахме и страхотни детско юношески школи а сега сме наравно със индианците от амазонията дето не са виждали топка ,но и те ще ни бият ако играем със тях.
2
0
 
4
 
! Отговори
Асен преди 3 години
Дебелият престъпник не трябва минава покрай министерски съвет, а камо ли да е министър.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Националният селекционер бе остро критикуван и от спортния министър Красен Кралев."Прасчо да види и футболистите какви са ни, да му дойде акъл на главата.