Bwin има трима големи фаворита за спечелването на Евро 2020

Bwin има трима големи фаворита за спечелването на Евро 2020

Европейското първенство по футбол през 2020 г. беше отложено за 2021 г. поради пандемията от коронавирус. Въпреки че има доста време до началото на европейските финали, световно известният букмейкър Bwin предлага коефициенти за краен победител в турнира. Ние забелязваме, че има трима големи фаворита за спечелването на Евро 2020. Това са националните селекции на Англия, Франция и Белгия. С по-малки шансове за триумф на европейското първенство през 2021 година са националните обори на Испания, Холандия, Германия, Португалия и Италия. В следващите редове ще разгледаме накратко големите фаворити – как те се класираха на Евро 2020 и какви са техните силни страни.

Англия

В края на 2020 година, отборът на Англия е най-големия фаворит според коефициентите на Bwin за спечелването на европейското първенство. Селекцията на Гарет Саутгейт беше почти безупречна в квалификациите за европейските финали. Английският отбор записа седем победи в осем мача в своята група и я спечели без никакви проблеми. Англия имаше за съперници Чехия, Косово, България и Черна гора. Естествено в тази група "Трите лъва" не трябваше да имат никакви проблеми да се класират на европейските финали. Но Англия беше просто впечатляваща, вкарвайки цели 37 гола в осем мача. Изглежда, че нападението на „Трите лъва“ е най-голямата им сила. И няма как това да не е така, след като атакуващата им формация е сформирана от играчи като Хари Кейн, Рахим Стърлинг, Маркъс Рашфорд и Джейдън Санчо. Без съмнение тези футболисти ще покажат много на Евро 2020 и могат да изведат Англия към триумф на финалите.

Франция

Световният шампион Франция е друг от големите фаворити за триумф на Евро 2020. И според нас „петлите“ са отборът с най-голям шанс да спечели турнира, дори с по-голям от отбора на Англия. След спечелването на Мондиал 2018, сякаш има лек спад в играта на Франция. В световните квалификации те срещнаха сериозна съпротива от Турция, като спечелиха първото място в своята група само с две точки преднина. Франция вкара средно по 2.5 гола в своите 10 срещи и след като в групата имаше отбори като Албания, Андора и Молдова, то сякаш се очакваше повече от нападението на „петлите“. Килиан Мбапе и Антоан Гризман не бяха на върха на възможностите си, но от тях се очаква да бъдат в оптимална форма на Евро 2020. Франция попадна в най-трудната група на европейските финали заедно с Португалия и Германия и може би поради тази причина Bwin дава леко предимство на Англия в коефициентите за краен победител на турнира.

Белгия

Белгия е третият огромен фаворит да триумфира на европейските финали през 2021 година. „Червените дяволи“ се класираха по безупречен начин за Евро 2020, след като записаха 10 победи в 10 мача с голова разлика 40-3. Ромелу Лукаку и Еден Азар се представиха много силно в квалификациите като вкараха общо 12 попадения. С играчи като Кевин де Бройне, Дрис Мертенс и още много други, селекцията на Белгия е супер силна към днешна дата. Белгийците спечелиха бронзовите медали на Мондиал 2018, но сега ще претендират за златото. Евро 2020 може да бъде техният турнир и няма да е изненада, ако спечелят титлата. В груповата фаза тимът на Роберто Мартинес не трябва да има проблеми, след като е в група с Русия, Дания и Финландия. Истинската класа на белгийците трябва да бъде разкрита на директните елиминации, където ще ги чакат отбори като Холандия, Италия, Испания, Англия, Франция и т.н.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации