Реал Мадрид победи и спечели групата си Шампионската Лига

Интер се провали срещу Шахтьор и е аут от евротурнирите
10 дек 2020 09:08, Красимир Ангелов
1
Реал Мадрид победи и спечели групата си Шампионската Лига
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид победи Борусия Мьонхенгладбах с 2:0 и спечели своята група "B". Въпреки трудното начало в груповата фаза, "белият балет" успя да завоюва първата позиция.

Добрата новина за домакините бе завръщането в игра на капитана Серхио Рамос. Футболистите на Зинедин Зидан поеха инициативата от първата минута и не оставиха съмнения кой е по-добрият отбор.

Карим Бензема се разписа на два пъти през първата част, а това се оказа достатъчно, за да осигури успеха на Реал Мадрид, който ги изкачи на върха с 10 точки.

Въпреки загубата, Борусия (М) също се класира в следващата фаза на Шампионска лига. Немският тим остава на втора позиция с 8 пункта, колкото има и третия Шахтьор Донецк, който завърши при нулево равенство с Интер в другата среща от групата.

Интер пък приключи участието си в европейските клубни турнири този сезон, след като не успя да победи Шахтьор Донецк на "Джузепе Меаца".

Решаващият мач от група "В" на Шампионска лига завърши 0:0 и така само един гол не стигна на "нерадзурите" да предотвратят отпадане още в тази фаза на надпреварата за трета поредна година.

Всичко за снощните мачове в Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големият провал за Интер беше загубения финал със Севиля.

Спонсорирани публикации