Какво остана скрито от мача на Джошуа и Пулев?

Джошуа не е искал да се ръкува с Пулев в хотела
Обновена: 17 дек 2020 10:22 | 17 дек 2020 10:20, Ния Христова
67
 
Коментарите след поражението на Кубрат Пулев от Антъни Джошуа в битката за световната титла в тежка категория продължават. Но какво остана скрито за зрителите?
 
"Със сигурност част от критиките за заслужени, ако трябва да бъдем максималисти. Но има нещо много важно - в бокса и в MMA има съпътстващи събития, които са с шоу елементи, включващи закани. И хората, които не следят толкова отблизо бокс и MMA, не знаят, че е съвсем нормално да има напрежение. Хората, които го познават, казаха, че е бил един от най-спокойните за тази среща", каза авторът и водещ на предаването BOEC.BG Десислава Джерманска в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
Тя сподели, че всички от щаба на Кубрат твърдят, че Джошуа е обиждал Пулев и го е провокирал.
 
"Дори самият той го каза. Това, което казват те, е, че дирижирани и скрити от широката общественост. Джошуа, когато е пристигнал в хотела, не е искал да се ръкува с Пулев, който го е поздравил. На въпросната пресконференция, когато беше кантара, го е обиждал. Опитал се е да го бутне, Кубрат му е казал да не го докосва", допълни Джерманска.
 
По думите й британските медии са обърнали силно внимание на тази ситуация.
 
"Те бяха убедени, че това е съвсем умишлена тактика от страна на Кубрат Пулев, който цели да разконцентрира спокойния Антъни Джошуа. Ей Джей се слави като спортист, който е изключително хладнокръвен. Но хората, които го следят, знаят, че не беше типичният Джошуа. От щаба на Кубрат твърдят, че много неща не са показани, а това не се е случило, защото българските медии не бяха допуснати", коментира още тя.
 
Десислава Джерманска припомни, че имаше и дълга битка за това български журналисти да присъстват на мача.
 
"Не ни допусна организатора - Matchroom, които са и мениджъри на Джошуа. Накрая имахме достъп, заедно с намесата на ММС. Кралев лично писа писмо, Външното ни министерство се намеси. Получихме ръка от всякакви институции. До последно беше под въпрос дали ще влезем и на самия двубой, но вътре се чувствахме като гости, а не като хора, които трябва да си свършат работата", подчерта тя и добави, че не им е бил осигурен достъп до боксьорите след мача, за да направят интервюта.
 
Също така българските журналисти чакали с часове пред хотела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
6
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Жалки са наивници като теб, за които монетата има само ези !
25
36
 
7
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Пулев трябваше да отиде там с личен готвач и продукти от България - ония кой знае какво са му пробутали в храната ! При това, ако всичко беше наред, не виждам защо да не искат присъствие на наши журналисти ! Струва ми се, че и на този му разчистват пътя някои специални служби, както и на Хамилтон - за величието на Британия !
24
1
 
21
 
! Отговори
vvv преди 3 години
И 1% от "заработеното" да отклони , пак ще залее родната преса с хвалебствени и оправдателни статии. Просто толкова си струват- 111-ти :)
23
4
 
30
 
! Отговори
V преди 3 години
Квато ни е държавата такъв ни е и спорта .Футбола да не би да е цъфнал ? Ами вижте кой е премиер . Пожарникар който разправя че при пожара в Пирогов хората се задушавали от кислорода дет избухнал. Този ,,пожарникар,, не знае че не може да се задушиш с кислород.После пък казваше че българския народ трябвало да се гордее с Кирил и Методий а всъщност те са византийци а не българи .Къвто ви е премиера такава и цялата държава .Последен по всичко.
22
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На калпавата ракета и космоса и пречи...че и на Пульо работата му такава...!
21
12
 
9
 
! Отговори
МЪДИ преди 3 години
Нагласено е всичко слепи ли сте..... Колко щеше да вземе при победа.....
20
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление всички видяхме че "пуяка" е нашичкия, лично гледах обръщението на Антони Джошуа в ютюб и ми направи приятно впечатление че говореше с респект към Кубрат и българите. Не знам защо продължавате да завоалират един очрваден спектър на нашенски интелектуален синдром?!
19
0
 
20
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Бате,те могат и 40 мил. Да ти обещават!Дано стигнат за Алцхаймера ,след години!Ама най вече Андрейката да не ги профука!Голям бабаятлък няма що!
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Абе интересно ми еЕ като са му дали шанс да изкара 4 млн паунда що трябваше там да крещи като луд и какъв беше тоя гротестен мач ? Туй е спорт и шоу някой май много си е повярвал. E туй беше то, вече никой няма кани БГ боксьор или ако го поканят ще го бият като шембе у дувар.
17
2
 
22
 
! Отговори
е и? преди 3 години
До Абе интересно ми еДоснойно е да не се буташ там, където не ти е мясото.Хайде утре му осигурете и участие на световната балтена сцена. Сигурно за пари и на такова унижение би се подложил?
16
18
 
11
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Щото не четеш международни медии. Никаде там не видях някакви коментари за недостойно поведението преди мача , освен че е нормалното шоу за привличане на публиката. Това което е необяснимо са коментарите тука. Да имаш от малка страна боксьор на световно ниво , който да има мач с шампиона и да го плюеш...Е това е нещо което само тука може да се случи!
15
26
 
10
 
! Отговори
Абе интересно ми е преди 3 години
Колко от нашите многознайковци е поканен да играе на мач за световна титла и Ха! Колко от тях биха излезли на тоя рунд дори хипотетично да са поканени. А пък да не говорим колко от тях са изкарали 4 милиона за 1 час!?Ама който няма топки му остава само да си лала по форумите. Това му е утехата
14
0
 
53
 
! Отговори
Одавна преди 3 години
Не бях виждал,единият боксьор да бяга към въжетата с гръб към противника!Сякъш искаше да"продължи напред"!
13
2
 
13
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Той не е английски боксьор , а британски ! Виж обаче, старата английска машина за пари е зад него
12
1
 
30
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
До АнонименНапълно разбирам това. Обидно ми е, че ни мисят за малумни и че помним по 3 мин.
11
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе като видиш че оня е със една глава по-висок и ръцете му 2 метра дръж се учтиво най-добре.
10
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да победиш Английски боксьор в центъра на Англия.
9
4
 
61
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Не мога да разбера, защо тече трази пропаганда по медиите, че горкият е жертва, държал се е толкова примерно и е толкова културен и добър човек. Всички видяхме неговот ниско културно ниво и комплексарско поведение... Джошуа показа кой е в пъти по-добиря спортист, кой е по-културния и интелегентен човек. А относно ръкостискането - и аз бих направил така с човек, който ме плюе, обижда и показава неуважение към мен.
8
1
 
61
 
! Отговори
Dido преди 3 години
В България още не се е разбрало, че в Европа хората не са ръкуват от Февруари тази година .....
7
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори и така да е на ринга бяха двама,един боксьор и един ***.

Спонсорирани публикации